Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Nowa grupa, swoisty "B-Team" zaczyna rozrabiać w Rosewood.

Wiemy o nich tyle, że:
- Są lojalne wobec Red Coat.
- Nienawidzą kłamczuch i Mony.
- Przejęły spuściznę "A" i "N.A.T. Clubu".
- Shana i Jenna pomogły Wildenowi po tym jak Ashley go przejechała.
- Cała trójka rozproszyła się w lesie i ogłuszyła Toby'ego kiedy ten chciał dopaść Red Coat.
- Podpaliły domek w którym przebywały Monna i kłamczuchy.
- Próbowały zabić kłamczuchy, Monę i Toby'ego.
- Próbowały [Melissa jako Queen of Hearts i Wilden] zabić Emilly, Spencer i Arię.

Prettylitteliars

Od jakiegoś czasu zaczynają się wyłaniać dwie grupy, które niejako ze sobą konkurują. Przynaleznosc RC nie jest do konca jasna. Bo możliwe że to RC jako Ali faktycznie wyciągnęła dziewczyny z pożaru lub zrobiła to kobieta w czerni, która miała spaloną maskę. Tyle że ta maska była taką jaką nosi złe A, gdy prześladuje dziewczyny. Bardziej podobam mi się teoria RD vs A. I to są liderzy dwóch grup.

ocenił(a) serial na 7
Faker

Mnie się wydaje, że A nie ma stałych pracowników, tylko szantażuje różne, ciągle inne osoby, żeby coś dla niego zrobiły.
Sądzę też, iż Ali owszem żyje, jednak nie ma z A nic wspólnego (z wyjątkiem tego, że była przez nie prześladowana, o ile A nie prześladowało jej siostry bliźniaczki). Natomiast Shana itd. są jedyną złą drużyną, która czasami pomaga A,

ocenił(a) serial na 10
accidenti

Uważam, że Jenna i jej paczka nie manic wspólnego z A :P

accidenti

Ali jezeli zyje w co jestem przekonany to raczej tak jak piszesz jest tą dobrą. Gdyby byla A to watki byłby identyczne z ksiazka, a tak ma nie byc. Z reszta we wszystkich scenach Ali pomaga dziewczynom, a nie im szkodzi.

Faker

Popieram, we wszystkich halucynacjach ali jest po ich stronie