Ostatnio ta teoria przewija się często i jestem ciekawa co waszym zdaniem wskazuje właśnie na
niego?
dla nie?co raz bardziej w gre wchodza rodzcie,w tym ojciec arii i spencer jak dla mnie sa powiazani,a ten na koncu podstawiony ale przez A
Mysle, ze to nie Toby. Producenci zaplanowali przeciez jeszcze oprocz tego dwa sezony. Kto wie, co wtedy sie wydarzy i ile jeszcze nowych postaci dolaczy do obsady.
gdzieś czytałam że podobno A to mężczyzna którego widzieliśmy w 1 odcinku PLL :D nie wiem czy to prawda ale jak tak to Toby bądź właśnie ojciec spencer czy arii sa bardziej podejrzani :)
Od ok 3 sezonu obstawiam Toby`ego jako A, więc jak najbardziej jestem za tą teorią.
Kolejny temat o Toby'm i ja po raz kolejny podtrzymuję swoje zdanie: Toby jest A :D
Musi mieć jakieś urazy do Alison, nie wiem dokładnie dlaczego się mści. Widzę jednak, jak scenarzyści próbują go wybielać. W tej chwili Toby jest jedną z najbardziej pozytywnych postaci. W pierwszym sezonie był dziwakiem i odludkiem, a potem stał się głównym sprzymierzeńcem dziewczyn. Moim zdaniem scenarzyści ewidentnie robią co mogą, by widzowie czuli się zaskoczeni.
Jest kilka rzeczy.
1) Dziewczyny oślepiły Jennę- może częściowo się mści.
2) Alison wsadziła go do poprawczaka i gnoiła w szkole.
3) Byćmoże Toby myśli, że ktoś z dziewczyn.rodzin zabił jego matkę.
4) Czyżby miał jakiś związek z Bethany Young???
5) Ten jego tatuaż...Podejrzane.
6) Na pcozątku próvbował za wszelką cenę zbliżyć się do dziewczyn- najpierw zaprzyjaźnił się z EMily, potem zaczął chodzić ze Spencer.
7) Pamiętacie jak Spencer nakryła go w kuchni? Moż eod tego czasu po porstu manipuluje dziewczynami...
Mysle, ze nie byloby takiego zaskoczenia dla widzow, gdyby Toby okazal sie glownym "A". Dobrze wiemy, ze on juz wspolpracowal z "A" i byl w to wszystko zamieszany. Mysle, ze scenarzysci szykuja cos, czego nie mozemy sie spodziewac.
Nie tylko Toby jest poszkodowany przez Alison.