Jak w temacie. Wg mnie to , że zrobią jeszcze dwa sezony tego serialu to jest tragedia. KIEDYŚ bardzo mi się podobał, teraz? Oglądam go tylko żeby w końcu się dowiedzieć kto jest tym A całym.
Moim zdaniem fatalnie rozegrane ze strony producentów. No ale hajs się musi zgadzać....
W pełni się z tym zgadzam. Serial osiągnął już wszystkie możliwe dna: dziewczyny są skrajnie głupie i nie uczą się na własnych błędach, dorośli są ślepi, absurd goni absurd, błędów w scenariuszu jest całe mnóstwo. Długo by wymieniać.
Pomysł na serial był dobry, ale powinni go zakończyć sezonem, w którym Mona okazało się być "A". Ale, pozwolę sobie zacytować, "hajs się musi zgadzać".
Od Ciebie dowiedziałam się, że będą jeszcze dwa sezony. Tyle nie zniosę :) Kończę dziś oglądać ten serial. Szczególnie, że nie wierzę w to, że rozwikłanie zagadki, kim jest "A" go uratuje. Scenarzyści od dawna nie mają na to pomysłu, i "wcisną" tę rolę komuś, do kogo tylko częściowo będzie pasowała. Choć mam nadzieję, że nie mam racji!
tak to motaja, ze ja juz sie pogubilam i nie pamiętam w ogole kim ejst ten Cyrus albo Cece, nie pamietam skad sie wziela i o co z nia chodzilo... Moze mi ktos przypomniec?