''Stało się, Tyler Blackburn oficjalnie zakończył zdjęcia do swojego ostatniego odcinka w serialu „Pretty Little Liars”.
Tyler Blackburn, znany w serialu jako Caleb, pożegnał się wczoraj ze swoimi fanami na Tweeterze, tymi słowami:
„Aloha! Dziękuję moim PLL fanom za wszystko.”
Przy poście dodał także swoje zdjęcie w hawajskiej koszuli, gdzie odpoczywa na wakacjach.
Na swoim Tweeterze, posta o ostatnim dniu Tylera umieściła także serialowa Hanna - Ashley Benson:
„To mój ostatni dzień pracy z @tyler blackburn. Cóż za mieszane uczucia. Cieszę się z jego powodu ale także już za nim tęsknię.”
Na tego posta Tyler odpisał:
„@AshBenzo tak wiele emocji. Nie wiem nawet co powiedzieć. Jesteś moim aniołkiem.”
Ale bez obaw, fani aktora zobaczyć go będą mogli w spin-offie PLL – „Ravenswood” już tej jesieni. Czy wy także jesteście ciekawi jak będą wyglądać serialowe przenosiny aktora z Rosewood do Ravenswood? W końcu gra jedną z ważniejszych ról w serialu.''
Źródło: http://www.prettylittleliars.com.pl/tyler-blackburn-zegna-sie-z-serialem-8126
Pewnie zarwanie, może z matką do Revenswood pojedzie. Tego chyba jeszcze nie wiadomo.
O ile mnie pamięć nie szwankuje to Caleb został porzucony przez oboje rodziców. To jak może wyjechać z matką do Ravenswood?
Matka Caleba przesiaduje dnie w Kalifornii, więc wraz z całą rodzinkę miałaby się przeprowadzić do Ravenswood?
To logiczne,że można wykluczyć śmierć bohatera jak on występuje w spin-offie: Ravenswood.
Marlenka wspominała,że rozstanie między bohaterami jest otwarte i inspirowane Casablancą.;)