Wiemy doskonale, ze A ma motyw ... Skoro robi takie rzeczy...
Tak na prawde jedyna osoba która ma największy motyw jest Jenna
Jak wiadomo A ściga wszystkie 5 dziewczyn. A wszystkie 5 sa zamieszane w oślepienie Jenny.
To może wyjaśniać dlaczego jest tam zawsze mężczyzna w bluzie z kapturem bo niewidoma Jenna sama by sobie nie poradziła...
Jest świetna manipulatorka a tak na prawde tylko ona jest jedyna osoba ktorej cos dziewczyny zrobiły złego...
Marlene powiedziała ze nie wazne kto tylko dlaczego i ze będziemy współczuć A wiec dlaczego nie współczuć Jennie ze stała sie niewidoma? Juz podczas drugiego odcinku pierwszego sezonu każdy ja podejrzewał ...
Wiem ze niby sama była w niebezpieczeństwie ale wiadomo ze A jest sprytniejsze od wszystkich ....
Już od 100 lat nie było jej w PLL. Wątpię żeby twórcy zepchnęli główne A na tak daleki plan.
Pewnie masz racje ale tak sie zastanowić to motyw ma. Ja nie pisze ze ona bedzie A ale ze jakby była A to miałaby do tego podstawy ... A to juz co innego.
A nie było czasem spoilera, że A znają wszyscy i A było w pierwszym sezonie. Zgadzam się, że to może być Jenna.
Nie sądzę. Ktoś już wspomniał ,że Jenna bardzo rzadko pojawia się w PLL i jej wątek został raczej zakończony. Jednak idąc tym torem, podejrzewałabym już raczej Toby`ego, który został wrobiony w wypadek Jenny i przez kłamczuchy wylądował w poprawczaku.
Alison była prześladowana zanim wydarzył się ten wypadek Jenny. Zresztą już tak dawno nie było jej w serialu. A poza tym gdyby ktoś miał współczuć Jennie już dawno by to zrobił, przecież nie od dziś wiadomo, że oślepła przez Alison. Myślę, że dowiemy się z jakiego powodu mamy współczuć A w tym samym odcinku w którym dowiemy się kim A jest.
Tak ale pierwsza wiadomość od A dostała w halloween na którym Jenna była po raz pierwszy.... Przebrana za Lady G.
No wiem, ze pewnie sie mylę ale tak jakoś mi sie to wszystko by układało ... ;);)
Aktor grający Tobiego mówił, że A zaskoczy wszystkich raczej wątpie by chodziło o bohatera granego przez niego. Może to jakaś z dziewczyn to by mnie bardzo zaskoczyło
Z wypowiedzi Marlene wynika, że motyw A jest nam jak na razie nieznany, więc A nie mogłaby być Jenna, której ewentualnym motywem miałoby być kalectwo ;) No i że motyw A poznamy w ostatnim odcinku tego sezonu.