Którą z tych bohaterek najbardziej lubicie?
a) Aria
b) Hanna
c) Emily
d) Spencer
e) Alison
Bo Spencer jest po prostu genialna :P A którą z kłamczuch lubisz najmniej? Ja Em ;|
Hmm sama nwm, póki co dopiero obejrzałam 13 odcinków, ale uważam, że Aria ciągle bez powodu robi kłótnie Ezrze (nwm jak to się pisze). Być może później się ona zmieni, ale na razie mam taką o niej opinię.
Ooo dopiero 13 odcinków :P Tyle jeszcze przed tobą! Aria na początku była denerwująca ale potem się to zmieni :D
Nom, ale staram się oglądać jak najczęściej. :-) Ale ogólnie wszystkie cztery (bez Alison) są miłe.
PLL bardzo wciąga. Coś o tym wiem :P Tak każda jest miła, ale Em nie lubię, bo jest dla mnie taka bezpłciowa. Aczkolwiek uważam, że jest najładniejszą kłamczuchą. ;)
Moją ulubioną postacią jest na pewno Hanna. Właściwie to lubię wszystkie, może Emily trochę mniej i ostatnio Ali robi się coraz bardziej denerwująca...
Kiedyś najbardziej lubiłam Emily, ale teraz najbardziej lubię Spencer i Hanne. Aria niestety jest mi obojętna, a o Ali już nie wspomnę...lubiłam ją tylko ze wspomnień dziewczyn.
Od samego początku Hanna. <3 Najmniej zdecydowanie Aria. W sumie jej to w ogóle nie lubię...