PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73447
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Chciałabym podziękować pewnym nienormalnym osobom, które nie wiadomo z jakich przyczyn wypisały wczoraj już w tytule wiadomości, że wiedzą kim jest A i napisały imię:/ Ogólnie chciałabym się dowiedzieć jaki był cel tego?Nie każdy czytał książkę, niektórzy czekali z niecierpliwością żeby się dowiedzieć tej wielkiej tajemnicy z serialu.
Ogólnie jeżeli jesteście tacy dumni z tego, że już wiecie i macie po serialu to nie musicie się z tym dzielić, bo jestem pewna, że wielu osobom zepsuliście serial i szczerze mówiąc odechciało mi się go oglądać, bo tylko ciekawość tego kim jest A mnie przy nim trzymała:/
DZIĘKUJĘ BARDZO WSZYSTKIM "INTELIGENTNYM" LUDZIOM, KTÓRZY ZDRADZAJĄ NAJWAŻNIEJSZĄ TAJEMNICĘ SERIALU W TYTULE WIADOMOŚCI NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
dragon_r2

Dziewczyno, one napisaly kim jest A w ksiazce, a nie w seralu, takze nie przezywaj tak i spokojnie ogladaj dalej serial, bo nikt z nas nie wie kim jest A.

bianka226

dokładnie.. poza tym youhaveamessage zakładając temat napisała, że są w nim SPOILERY, których nie sposób nie zauważyć. Zatem wchodząc do tematu zrobiłaś to na własną odpowiedzialność. A to, że dziewczyny napisały iż w książce "A" była Mona nie oznacza, że tak samo będzie w serialu :)

ocenił(a) serial na 9
dragon_r2

nie wiem kto to napisał, ale wiem że ta wiadomość kim jest książkowa A przewijała się przez to forum ze 100 razy:p i za każdym razem wszyscy forumowicze podchodzili do tego w ten sposób, że producenci serialu jednak nie pójdą na banalną łatwiznę i nie będzie on całkowitym odzwierciedleniem książki! nie czytałam jej ale nie sądzę żeby w serialu było punkt punt to samo co w książce i myślę że zakończenie też będzie zaskakujące, bo wiadomo że masa osób ją czytała... jaki byłby sens tworzenia tego serialu, pomyśl trochę...

ocenił(a) serial na 10
kasia428

Kasia428 i tu sie mylisz! bo przewijala sie chyba za 10000 razy, a nie 100 haha :P.
dragon_r2 Kazdy kto sledzi forum wie ,ze fabula filmu juz dawno odbiega od ksiazki, takze nie szczytuj i poczytaj posty od poczatku :D

dragon_r2

No ja nie mogę...Tyle razy było wałkowane że A JEST INNĄ OSOBĄ NIŻ W KSIĄŻCE.To raz.
Poza tym to tylko serial a ty piszesz jakbyś była świadkiem koronnym,ktoś cię wydał i teraz umrzesz.

Oleandria

Nie czuję się jakby to był koniec świata, ale nie wiem czy lubisz jak ktoś Ci mówi np. zakończenia filmów?

dragon_r2

omg... dziewczyno... czytaj dobrze a później się wypowiadaj bo to co napisałaś to aż siara...na jakiej zasadzie wnioskujesz że skoro w książce Mona była A to w serialu też tak będzie? gdzie sens i gdzie logika? po co by ten serial miał powstać o_O ? chyba ekipa serialu pomyślała o tym żeby widzów zaskoczyć... pomyśl czasem zanim znowu na kogoś naskoczysz i będziesz takie głupoty wypisywać

turkusowa88

Skoro film jest na podstawie książki to chyba logicznym jest, że coś musi mieć z nią wspólnego, np. kto jest A??? To Twoje gadki są bezsensowne. A powiedz mi, skoro tak znasz się na logice i sensie, jaki sens jest wypisywania takich rzeczy na forum, które czytają ludzie, którzy nie są maniakami książki ???

ocenił(a) serial na 9
dragon_r2

skoro SERIAL jest na podstawie książki to po co go w ogóle zaczęłaś oglądać? po co wchodzisz na to forum? chyba normalne jest że mogłaś zobaczyć tutaj co jest w książce...popatrz ile jest wątków chyba wiadome że ludzie o tym rozmawiają. skąd ty masz pewność że serial zakończy się tak samo? jaki byłby tego sens? szkoda słów... gadasz takie dyrdymały trochę jakbyś się z choinki urwała... lepiej już się nie wypowiadaj bo tylko się błaźnisz

kasia428

Ty się o moje błaźnienie nie martw dziewczyno. Bo akurat porad od Ciebie nie potrzebuje.

dragon_r2

poza tym uważam że powinnaś przeprosić Nihal, która założyła ten wątek za nazwanie ją nienormalną, bo to nie był żaden powód do rzucania takimi epitetami w czyjąś stronę

turkusowa88

Widzę, że nie ma sensu dyskutować bo wszyscy jesteście siebie warci ehhehehe poza tym skąd takie przekonanie, że będzie inaczej niż w książce??? Zepsuliście wielu ludziom serial i tyle. Proste. A co do tego głupiego porównania do świadka koronnego to nie przeżywam tego i nie płaczę w poduszkę co noc, ale na forach filmowych zwykle się nie pisze jakie jest zakończenie. Tyle.

ocenił(a) serial na 9
dragon_r2

Tak było powiedziane. Poza tym to nie zakończenie.

Co za nieogar.; d

milenta

To była przenośnia nieogarze...

ocenił(a) serial na 5
dragon_r2

Ale skąd my mamy znać zakończenie, skoro go jeszcze nie było? :)

Wybacz, nie przeczytałem dalszych postów ;P

turkusowa88

Mnie nikt nie przepraszał za zepsucie serialu, więc ja nie mam zamiaru przepraszać ludzi, którzy na forum piszą największą zagadkę serialu:/

dragon_r2

Jak to czytam to aż coś mnie bierze. Juz od jakiegoś czasu wałkowany jest temat że W KSIĄŻCE BYŁO TAK A W SERIALU BĘDZIE INACZEJ gdyż po pierwsze byłoby to totalnie bez sensu bo nie byłoby żadnego zaskoczenia. A po drugie ktoś mówił że tak powiedział ktoś kto pracuje przy serialu typu producent czy scenarzysta. (że będzie inaczej). Więc możesz spać spokojnie.

ocenił(a) serial na 7
dragon_r2

Ale czy dociera do Ciebie, że scenarzyści powiedzieli że nie będzie tak jak w książce? Trzeba to napisac drukowanymi literami, czcionką 72 w kolorze czerwonym? I nie spinaj się tak, bo od razu wyskakując z pyskiem nic nie zdziałasz.

dracy

Jak tak bardzo Cię to boli to nie musisz odpisywać. Pysk to możesz w lustrze znaleźć.

ocenił(a) serial na 7
dragon_r2

A Ty możesz zachowac dla siebie oburzenie, bo temat był miliony razy wałkowany na forum i do znudzenia można tutaj przeczytac, że Mona jest 'A' w książce. +a'propo pyska... kocham takie cięte riposty, mraaał, normalnie nie wiem co odpisac <333

dracy

Oburzeni to są wszyscy, którzy jak sępy rzucili się na odpisywanie na mojego jednego posta z prosta sprawą. Poza tym nie czytam jak co niektórzy wszystkich nowinek na temat tego serialu, bo nie jest on wcale takie niesamowity i nie wiedziałam, że niby producenci czy ktoś tam z ekipy serialu powiedział, że będzie inna A niż w książce. Ktoś mógł od razu tak odpisać i byłoby po temacie. Ale zaczęło się od wrzucania, że było już milion postów na ten temat itp. Niestety nie każdy musi codziennie śledzić posty na filmwebie. Weszłam tu przez przypadek bo chciałam zobaczyć ile jeszcze jest zaplanowanych odcinków i na kiedy i od razu mi się rzuciło w oczy, napisane już w temacie "Mona jest A". NIe musiałam od razu wiedzieć, że książka jest zupełnie inna. Tym bardziej, że zwykle filmy na podstawie książek główne wątki pozostawiają bez zmian...A myślę, że jest to jeden z głównych wątków i jedyny, który od teraz trzyma w napięciu.

dragon_r2

Od teraz w sensie odkąd wiadomo kto zamordował Alison.

ocenił(a) serial na 9
dragon_r2

kto jest niby oburzony? bo jak widać tylko Ty się spinasz i histeryzujesz. a jak się czegoś nie wie (tego że na forum już ten wątek był poruszany) to się nie wypowiada i tyle w tym temacie

kasia428

Daruj sobie kasia428, bo już temat jest dawno zamknięty.

dragon_r2

Aha! I przepraszam, że śmiałam się wypowiadać nie posiadając 100% wiedzy na temat tego, co się dzieje na tym forum...:(

dragon_r2

dragon_r2 nie dość że jesteś tępa i niekumata to jeszcze niewychowana i chamska;p gratuluję, podsumowałaś się pięknie i to każdą swoją wypowiedzią i możesz sobie odpisywać obrażając innych i histeryzując już i tak wszyscy wiedzą że Twoich śmiesznych argumentów i pożal się Boże ripost nie warto nawet czytać :]

turkusowa88

To po co to czytasz tępa i niekumata turkusowa panienko?

dracy

Dracy! Możesz być spokojna. Dotarło do mnie! Ale następnym razem jak chcesz, żeby bardziej dotarło, napisz drukowanymi literami, czcionką 72 w kolorze czerwonym.

ocenił(a) serial na 7
dragon_r2

hahahaha xD . Ale mnie tym rozbawiłaś. Jak już pisało parę osób - A w serialu to ktoś inny niż w książce. Więc się tak nie unoś ;xx. I to nie jest żadna ,, tajemnica serialu ", raczej tajemnica książki, która w sumie nie jest już tajemnicą.

ImmortalMe

Ok skoro powiedział tak ktoś z obsady serialu to spoko, tylko, że nie każdy to musi wiedzieć, więc trzeba było od razu to napisać, a nie rzucać się do mnie o to, że jestem zła o to, że ktoś napisał kto jest A w książce. A swoją drogą to i tak uważam, że pisanie tego było bez sensu. Lepiej sobie wejść na forum książki (jeśli takie istnieje) i tam się podniecać jej fabułą.

dragon_r2

proszę cię,ty pierwsza się rzuciłaś,tym tematem właśnie.Cytuję - ''Chciałabym podziękować pewnym nienormalnym osobom...''
Nie denerwuj już się tak bo ci żyłka pęknie.

Oleandria

Z tego co wiem nie do Ciebie kierowałam te słowa, także komentarz był zbędny. Poza tym już odpowiedziano mi w końcu po wielu bezużytecznych postach na moje pytanie, także myślę, że dyskusja jest już zakończona.

ocenił(a) serial na 5
dragon_r2

LOL xDee

ocenił(a) serial na 9
dragon_r2

Lol. Spójrz na serial Gossip Girl. Jedynie troszeczkę bazuje na książce: przez imiona bohaterów. Ale im dalej tym mniej podobieństw! :D

loveanddrugs

Nie oglądam Gossip Girl.

ocenił(a) serial na 5
dragon_r2

To już nie nasza wina.

użytkownik usunięty
Chimcharo

hahahahahah za mocne to jest :D

ocenił(a) serial na 10
dragon_r2

Cóż, ale Pamiętniki Wampirów oglądasz a książka i film to inna bajka. Nawet bohaterowie mają w serialu inne nazwiska. ( Niektórzy ).

meel

No niestety muszę Cię zmartwić, ale Pamiętników wampirów też nie oglądam. A ten profil nie jest mój, także nie sugeruj się tym co na nim jest napisane.