TU WYPISZMY WSZYSTKO CO WIEMY O A.
ja kieruję się serialem i filmikami ze strony : http://abcfamily.go.com/shows/pretty-little-liars/make-as-move-5?cid=adsales_q4f y11_binggame_vid5
'A' :
- ma w domu kominek ponieważ palił/a drzewo na którym było Allison + Ian
-na pewno jest praworęczny
-ma w domu ciemno-brązowy drewniany blat (szczegół? a może nie?)
-ma małego i dużego laptopa. (duży windows)
-posiada aparat który wygląda na stary ale nowoczesny, z białym fragmentem obiektywu
-ma czarny rozsuwany telefon z ekranem dotykowym
-ma czarną torbę na ramię!
- UWAGA nie wiem czy w filmach zauważyliście że na biurku stoi zdj w ramce, jest to na pewno dziewczyna o długich lekko falowanych włosach jasno brązowych lub ciemny blond, nie koniecznie Allison
-po lewej stronie biurka stoi drukarka
-ma podłużną lampę
-musi być to ktoś znany ponieważ bywa na dyskotekach itp.
-na pewno pojawił się na pokazie mody (miał/a bilet)
Piszcie tu wszystko co sobie przypomnicie, ale nie koniecznie kto to tylko wszystko co się z nim wiąże.
Przecież jest już taki temat i chyba nie potrzeba zakładać nowego, można to zapisać w temacie "Kim jest "A"? Ciąg dalszy"
no już zgłosiłam to do usunięcia, ale to miało mieć na celu co o nim wiemy, a nie kim jest, bo tam jest ponad 800 postów i trudno się połapać. poza tym już jest prawie pełne ;)
Lepiej od początku uporządkować wszystko. Ten temat jest inny... co wiemy o A a nie kim jest. I tak nikt tak naprawdę nie wie kim jest A możemy tylko podejrzewać. A tutaj chyba chodziło o to żeby piać wszystko co jest oczywiste o A.
mnie się osobiście wydaje, że ten temat jest ok. jak w temacie, co wiemy o A. a nie kogo podejrzewamy , ze jest A...
- jest bogaty ( samochód przed szkołą i jego różne przedmioty, drogie rprzedmioty które ciezko zdobyc (np. trucizna Emily )
- prawdopodobnie jest mężczyzną ( tak mi sie zdaje )
- prawdopodobnie chodzi do szkoły
- nie lubi spencer
- ma interesujące oczy czyli jest w pewien sposób charakterystyczny, zauważalny [ten odcinek, gdzie ktoś podszył się pod spencer w sklepie z bransoletkami] ;)
- nie tylko pojawia się na imprezach, ale też ma dostęp do WSZYSTKIEGO - np. napis na kartach wróżki podczas balu; gdy spencer u niej była, na karcie było napisane 'kiss kiss bye bye to your b.f.f.' [czy jakoś tak - pożegnaj swoją przyjaciółkę]
- posiada skarbonkę-clowna :P
dla mnie temat może być, chociaż i tak dyskusja toczy się w tamtym :))
no ale jak tu wejdziesz i poczytasz tak przejrzyście to może na coś wpadniesz, i napiszesz tam ;p
mi się też wydaje że to może być jakiś uczeń bo po balu mama Arii powiedziała że ma nadzieje że dobrze się bawił a dorośli byli tam dla opieki a nie zabawy hmm
Kto powiedział, że to "A" spaliło tamto drzewo? Przecież w wielu końcówkach zamiast "A" jest pokazany ktoś inny (np. kiedy Emily zniszczyła pomnik). Myślę, że drzewo mógł spalić Ian, albo Toby - bo pracuje przy różnych budowach, więc pewnie ma wprawę w cięciu drewna, ale on nie miałby motywu, chyba że jest "A" - chociaż wątpię. Myślę, że "A" ma specjalne mieszkanie, które jest jego A- bazą, dowodzenia. W liście "samobójczym" Iana, T było napisane dużą literą, a w którejś końcówce "A" słuchało płyty z języka francuskiego (Spencer przyszła, pouczyć Tobiego) - może to jest jakaś podpowiedź? Chociaż mnie i tak, najbardziej na "A" pasuje Ezra albo Aria ;D
Chodziło mi o to, skąd wiedział, że dziewczyny widziały ten napis. Ale zapomniałem, że A współpracował(a) : > z Ianem chyba.
wydaje mi się że na kilku tych filmikach widać spod rękawiczki rękę 'A' i jest to osoba należąca do rasy białej- niestety zbytnio nie zawęża nam to kręgu podejrzanych.