Właśnie jestem po projekcji pierwszego odcinka i zastanawiam się, czy warto dalej oglądać? Póki co uważam, że jest przewidywalny do granic możliwości i chciałbym wiedzieć, czy z czasem coś się zmienia.
Osobiście uważam, że warto.
Ostatnie odcinki (umownie na razie ostatnim jest 10.) są naprawdę niezłe, trzymają w napięciu. Oglądając je w nocy po ciemku, musiałam kilka razy zapauzować, żeby sprawdzić, czy nic nie próbuje mnie zabić od tyłu. :P Jednakże nie wiem, czy mężczyźnie spodoba się ten serial tak samo jak kobiecie - sporo tu też przecież o uczuciach, randkowaniu, zdradach. Ale są też spiski, no i morderstwo. :D
Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek i cóż, nie zachwycił mnie. Ciut infantylny, przewidywalny i naciągany. Mimo wszystko będę kontynuował oglądanie i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Ps. Ali jest taka brzydka!
No cóż, to serial młodzieżowy, więc nie spodziewajmy się nie wiadomo czego. ;) Miał zapewnić rozrywkę - mi zapewnił. ;)
PS. Moim zdaniem Emily jest brzydsza od Ali. Ale może to dlatego, że nie podoba mi się jej charakter i dlatego tak na nią patrzę. :P
Emily nie jest taka tragiczna, ale ma okropny uśmiech i mimikę! Z urody nikt nie przebije Ali - to troszkę mnie dziwi, bo z tego co mówiła Hana, Ali uchodziła za ślicznotkę.
Możliwe, że uchodziła za ślicznotkę nie tylko z powodu urody - ale głównie charyzmy. Umawiała wmówić ludziom to, co chciała, sprawiała, że wierzyli w to, co mówiła.
...czy przewidywalny? no nie wiem czy można tak mówić, zwłaszcza, że nie wiemy kim jest A. - a to główna zagadka serialu.. poza tym, moim zdaniem PLL to całkiem dobry serial, bo oprócz "ładnych obrazków" i miłosnych kłopotów jest ten wątek tajemnicy.. także moim zdaniem warto się skusić ;) rozrywka jest na pewno.
ja naprawdę polecam, trzyma cały czas w napięciu, postacie też są całkiem niezłe ;)
btw, zapraszam na www.prettyll.boo.pl - nowa strona na temat forum posiadająca też forum.
no nawet fajna stronka, przynajmniej są linki normalnie i można obejrzeć. :) a sam serial całkiem spoko:D
pzdr.