PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73448
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

ile sezonów planują zrobić producenci ?

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

To zależy od oglądalności serialu w USA, jeżeli będzie się utrzymywać na takim, jak teraz poziomie to z pewnością doczekamy się 3 sezonu. Jednak producenci nic o tym na razie nie wspominają...

ocenił(a) serial na 8
dagusia_bojar

Oby tylko nie rozlozyli tego na jakies nie wiem, 5 czy 6 sezonow, bo w przypadku tego serialu to sie nie sprawdzi, jezeli zrobia 3 to lepiej niech na tym zakoncza, bo serial jest naprawde dobry :)

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

bardzo lubie ten serial, jednak w nieskonczonosc nie moga przeciagac o zabojcy Ali i o "A"

ocenił(a) serial na 8
olcia_pll

Dokladnie, dla przkladu 90210 czy plotkara to typowe młodzieżowki, i np. to ze plotkara ma miec jeszcze 5 sezon, mnie nie rpzeszkadza, o ile go nie zmaszcza ;)
Ale takie przeciąganie w PLL byłoby przegięciem, więc liczę na to że serialu nie zepsują i będa wiedzieli kiedy zakończyć. :D

kilmenyy

Ja mam nadzieję, że będą 2 sezony. Chociaż, jak mają pomysł na trzeci to jestem za. Ale więcej już nie. Jak będą to na siłę przeciągać, to się zrobi k*pa i każdy będzie tylko zniesmaczony :D

ocenił(a) serial na 8
xBlue

Dokladnie, do 3 góra o ile będą wiedzieli jak nas widzów zainteresować, na więcej się nie zgadzam!! :D

xBlue

Podobno Marlene ma pomysły na rozpoczęcia i zakończenia 5 sezonów, ale nie wie, co byłoby w środku.

youhaveamessage

uważam że powinny być 2, maksymalnie 3 sezony.
a z tymi 5 sezonami duuuuuża przesada. no chyba że sezony 3-5 miałyby po 6 odcinków :D

White_Rose05

Aż 5? Nie wiem czy to dobry pomysł. Jak pisałam wcześniej - nie chce żeby się zrobiło z tego lanie wody, czy jakaś opera mydlana. A to, że ma pomysły na początek i koniec już niejako o tym świadczą. W środku będzie jedno wielkie nic, naciąganie i wymyślanie nowych rzeczy.
Z drugiej strony pewnie ciężko mi się będzie rozstać z serialem. Ale chyba wolę, żeby zakończył się mocno, z fajerwerkami, żebym mogła go mile wspominać, niż miałabym żałować, że nie pociągnął do końca, jak to było z nie jednym serialem.

ocenił(a) serial na 5
Kaya1456

Za dużo. Aby zrobić dobry serial trzeba wiedzieć kiedy przestać. Motyw tajemniczego A i zabójcy Alison to pomysł na jeden sezon. Twórcy przesadzili starając się rozwlec go na 2 lub 3 sezony. Dlatego nie oglądam II serii.

ocenił(a) serial na 9
matips

szkoda, ze nie :) Jest okej narazie !:D

ocenił(a) serial na 10
olcia_pll

ja dla mnie nawet 3 sezony to przesada :/ powinni skończyć na 2 i ewentualnie w finale 2 sezonu dac wątek, na rozpoczęcie 3 :)

Nava15

Najlepiej 3 sezony,max 4.

Oleandria

ostatnio Marlene powiedziała w wywiadzie ze chciałaby zrobić od 5-7 sezonów o.O
wolę nie myśleć co zaczną wymyślać w 7 sezonie :/ liczę na to że ABCF zdecyduje się zakończyć serial z klasą na 3 sezonie.

White_Rose05

Hahah, 7 sezonów, dziewczyny byłyby już chyba po studiach, możliwe, że miałyby dzieci... Wyobraźcie sobie Arię z brzuchem :D
poza tym mamy czekać 7 lat by dowiedzieć się, kto jest A?

ocenił(a) serial na 5
youhaveamessage

Ja mam nadzieję, że skończą na 3 sezonie, bo ile można dowiadywać się kim jest "A"/zabójca Alison. Według mnie dobrze jak będą 3 sezony, bo widać, że mają jakiś zamysł w tym co robią, a nie idą na ślepo.

Albo Spencer z 3 dzieci? ;D

The_Girl

tez jestem za 3 sezonami, myślę, że to najbardziej optymalna ilość.