PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73315
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

właśnie obejrzałem nowy odcinek, i powiem szczerze, że bardzo mi się podobał! ciekaw jestem co będzie działo się później... ciesze się, że serial robi się coraz to lepszy i ciekawszy, czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek ;)

Ps: Po tym odcinku już sam nie wiem kim jest ~A wydaje mi się, że nie jest to tylko 1 osoba. Jakieś podejrzenia? Piszcie.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

No odcinek był niesamowity... :-) też właśnie skończyłam oglądać. Ale nie mam pojęcia kto może być A. Na początku odcinka pomyślałam o siostrze Spencer lub o jej chłopaku ( no cóż... już mężu :-P )... A Ty kogo podejrzewasz?

ocenił(a) serial na 5
Darkista

Nie wiem czemu, ale wg mnie to nie jest wiecej osob :D. Po 11 odcinku wydaje mi sie, ze to Mona. Tak samo nigdy bym NIE podejrzewala Mellisy :D

Darkista

ja podejrzewam Melisse i Iana, chociaż każdy może być~A tylko nie rozumiem jaki interes miał Noel w tym, że śledził Arię myślę, że on może współpracować z ~A... ciekawe jak to dalej rozwiną.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Co do Noela to wydaję mi się , że on po prostu poszedł za swoją dziewczyną (?) , był ciekaw gdzie idzie...
A Melissa ... strasznie sztuczna mi się wydawała gdy pocieszała Spencer... i jeszcze ten ślub.
A o Monie też myślałam. Niby taka głupiutka , a może to właśnie ona... A Alison we śnie Hanny powiedziała "wkurza mnie ta suka" czy coś w ten deseń. Tak więc Monę też podejrzewam :-P

Darkista

i jeszcze ten napis na gipsie Hanny :P ciekawe kto to napisał... zapewne prawdziwy ~A

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Taa to było najlepsze. I krzyk Hanny "Zmażcie to ze mnie! " :-)

Darkista

ciekaw jestem jaka była oglądalność tego odcinka w USA :) mam nadzieję, że duża, i że powstanie kolejny sezon :)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Odcinek miał rekordową oglądalność:
4.20 mln
Jeszcze kilka dni i nowy odcinek;)

ocenił(a) serial na 10
spyro0

nie mogę się już doczekać . A mi się wydaję, że dojdzie jeszcze jakaś nowa postać i może wtedy dopiero się coś wyjaśni .

spyro0

spyro0 fakt duża oglądalność.. a skąd masz to info? i tak z ciekawości wiesz może jak wypadły poprzednie odcinki?????

Leo_Wyatt

Pisali na stronie hatak, że dużo ludzi oglądało nowy odc PLL.
Dałabym link, ale wyskakuje mi, że treść niezgodna z regulaminem serwisu. ;/

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Pretty_Little_Liars_episodes#Season_1_.2820 10-2011.29

A tam są przypisy;)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Jeśli wzorują się na książkach Sary Shepard, to Mona jest A ;p, ale Alison później też ma być A, bo żyje, a jej siostra bliźniaczka została zamordowana, jednak nie czytałam tych książek więc nie wiem dokładnie, ale po przeczytaniu ich opisów właśnie tego się dowiedziałam ;p

eclipse2611

Nie chcę mi się specjalnie wracać do odcinka i przywracać konkretnego SMSa jaki wysłała A. Ale chodzi mi o to, że kiedy Mona zaprosiła dziewczyny na imprezę w lesie, za chwilę dostaly SMSa od A, że "do zobaczenia na imprezie" (lub coś w tym rodzaju, nie pamiętam dokladnie słow) prawda? A skąd A wiedziała o tym, kiedy wysłać tego smsa, czy na tej przerwie czy trochę poźniej... Chodzi mi o to, że uważam, że to Mona, bo wręczyła zaproszenia dziewczynom, a za chwile mogła im wysłać SMSa. Zgadzacie się z tą teorią?

ocenił(a) serial na 8
Aldriela

Po obejrzeniu tego odcinka mam mieszane odczucia. Mony, nie wiem dlaczego, ale wgl. nie podejrzewam. Po tym co się wydarzyło, czyli po ślubie Melissy i Iana, zaczęłam podejrzewać, że to oni. Jednak w ich przypadku to myślę, że oni zabili Ali, czy coś. Ostatecznie mogą być "A". Jednak to co Hanna miała na gipsie to myślę, że napisał ten jej przyjaciel (ten od albumu szkolnego i torebek). Myślę, że jest "A", może i mordercą Ali. Miał wtedy brudne buty jak pomnik Ali został zniszczony, więc możliwe ze on to zrobił. I wgl. kochał ją więc słowo "kocham" wskazywałoby na niego. No nie wiem. A ! I jeszcze Noel. Myślę, że on nie jest "A". Po prostu poszedł za Arią i zobaczył to czego nie miał widzieć. A teraz może mysli, że on ją zmusza czy coś, po prostu nie wie dokładnie jak jest i dlatego go śledził potem, albo po prostu jest wkurzony, że stracił dziewczynę, czyli że Ezra mu ją 'odbił'. No więc czekam na kolejne odcinki, zobaczymy jak to się rozkręci. I również mam nadzieję na kolejne serie. Mam również nadzieję, że zrobią inaczej niż w książce. ; )

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Myślę, że to może być Mellisa , spójrzcie tylko na jej reakcje , gdy pocieszała Spencer , albo aktorka beznadziejna , albotk miała wypowiadać te słowa , bez uczucia , trochę z ironią . Mellisa mogła się dowiedzieć o Allison i Ianie , w końcu to Ian z nią zerwał . Może wściekła Mellisa chciała się dowiedzieć , co było przyczyną rozstania . Zabiła dziewczynę , ale myślę , że Mona może być A

ocenił(a) serial na 9
ForbiddenFlower

eclipse2611 . Jest takie coś jak SPOILER ;-))

polyvore

no dobra a co powiecie o potajemnym ślubie Melissy i Iana? dla mnie to trochę dziwne.... przecież Melissa nie chciała znać Iana i nie chciała go widzieć na oczy, a nagle znikąd pobrali się? coś mi tu nie pasuje....

ocenił(a) serial na 4
Leo_Wyatt

A może dziewczyny jak się spiły zabiły Ali i tego nie pamiętają ,ktoś to zobaczył i teraz się mści?

yaq89

ten serial jest tak pomieszany, że myślę, że sami twórcy będą mieć problem jak to wszystko powyjaśniać.

co do ślubu Melissy i Iana - byłam w szoku, to bardzo dziwne. Melissa chyba wzięła suknię na ślub z Wrenem (swoją drogą: co z nim?) ale macie rację, że rozmawiając ze Spencer była bardzo sztuczna.

co do teorii yaq89 - hmm, nigdy o tym nie myślałam, ale coś mi w tej teorii nie pasuje ;)

ktoś kiedyś napisał, że A to mogą być wszyscy. wprawdzie ta osoba bardziej ten pomysł rozwinęła, ale moim zdaniem coś w tym jest bo jak słusznie zauważyliście - nikogo nie można wykluczyć.

ocenił(a) serial na 7
smiles

po 11 odcinku przyszło mi na myśl że A. faktycznie może być Lucas, a czytając wasze opinie co do Melissy coraz więcej się układ w jakąś logiczną całość.

Ale spokojnie na popcorner.pl pisało że w 4 pierwszych odcinków tej części sezonu dowiemy się kim jest a i Spencer ma mieć jakiś flashback co do nocy w której zginęła Alison. I faktyczne mają się pojawić jakieś nowe postacie.
To link do artykułu: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,8896049,Co_sie_wydarzy_w_Pretty_Littl e_Liars_.html
TYLKO UWAGA TAM SĄ SPOILERY!!!

katia_2007

ciekawy news :P dzięki!