Ktoś jeszcze ogląda oba te seriale i był ucieszony wstawką w rozmowie Spencer i tego gościa z
kampusu? "Lannister zawsze spłaca swój dług..." :D ja tam byłam bardzo ucieszona! :) głupia
rzecz a cieszy
hahah :) mnie bardzo rozbawiła spence "podałabym Ci całą przemowę Targaryen ale nie będę marnować na Ciebie oddechu" :D jedna z lepszych jej rozmów, a wiele było dobrych
kiedyś jeszcze go lubiłam teraz oglądam z "poczucia obowiązku" po 2 sezonie staczał się na dno :)
Racja, a kiedyś się tak miło go oglądało... Teraz to tylko ciągle: "kto jest A?" i miło by było jakby skończyli wreszcie ten serial i wyjaśnili kto jest A, bo tylko dlatego to oglądam.
na to nie zwróciłam uwagi ale się cieszę :) gra o tron ostatnimi czasy jeden z niewielu godnych uwagi serial :)
W tej scenie i dialogu z tym "nerd'em" padły nawiązania do 3 filmów:
- "Hufflepuff" nazwa domu z Harrego Pottera,
- "Nie przejdziesz!" kwestia Gandalfa do Balroga na moście we Władcach Pierścieni,
- "Lannisterowie zawsze spłacają swoje długi" nieformalna (nieoficjalna) dewiza domu Lannisterów w Grze o Tron. Oficjalnym mottem jest: "Hear Me Roar!"
jako że do władcy pierścieni nigdy nie pałałam sympatią wychwyciłam tylko hp i got :)
Wyłapałam wszystko, ale "You shall not pass" wydawało się umieszczone tam na siłę :)
Dawno mnie tak nic nie ucieszyło w PLL, Spencer wygrała wszystko w tym odcinku <3
Jeden z nielicznych plusów tego sezonu to ten tekst z GoT, która jest moim ulubionym serialem, również uważam,że PLL stoczyło się na dno. Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to -A, uwielbiam patrzeć jak w magiczny sposób rujnuje życie czterem idiotkom ;)
idiotkom- wydaje się idealnie użyte! Spencer niby taki mózg, a jakoś od 4 sezonów jeszcze się nie ogarnęła o co chodzi... nawet Ali jej kiedyś wspomniała, że powinna już wiedzieć :) a też nie ma co zwalać na samą spence bo reszta dziewczyn też powinna już coś ogarnąć -.- niech scenarzyści coś ogarną w końcu bo dziewczyny przeskakują z jednej głupoty na drugą, nie myśląc o konsekwencjach... wiec albo to się zmieni albo wydaje mi się, że przestane oglądać ten serial