Wg was ktora dziewczyna z Pretty little liars jest najpiekniejsza? :)
Hanna , ale juz bylo takie glosowanie i wygrała Emily :D moim zdaniem ładna jeszcze jest Meredith
w pierwszym sezonie bardzo podobała mi się Emily potem Aria a pod koniec 3 strasznie Hanna ,Spencer tez ma takie dni kiedy jest sliczna albo wyglada okropnie ...no i Mona ładna ale tez zalezy ....wybór trudny
ale odpowiadajac na pytanie zwycięża
ARIA ♥♥♥
ja myślę że Spencer biorąc jeszcze pod uwagę jej styl ubierania i wybór facetów (WREN) ! :):)
wszystkie są piękne: Aria, Emily, Spencer i Hanna, a tak po za nimi to jeszcze Mona, Melissa w długich włosach i oczywiście Alison jest naprawdę śliczna
To dość ciężki wybór, bo każda w prawdzie ładna. Ale chyba zdecydowałabym się na Alison.. no i Emily.. no i Spencer... i Hanne... no i Arię... I tak właśnie mam zawsze :) Ale tak raczej Ali'. Poza kłamczuchami to ładna jest jeszcze Cece, Meredith, Melissa, Kate bardzo, Mona Maya. Oj prawie każdy :P
Dziewczyny bardzo się zmieniły przez czas trwania serialu. W pierwszym sezonie nie mogłam oderwać oczu od Arii, już nie wspominając o przepięknej Alison. Teraz Aria chyba przytyła i ogólnie straciła swój urok. Za to wiele zyskała Spencer, którą na początku uważałam wręcz za brzydką. Aktualnie mi się podoba. Uroda Hanny nigdy mnie nie zachwycała , ale mimo wszystko uważam, że jest ładna. Emily... Śliczna. Na początku była dla mnie dosyć bezbarwna i nie zwracałam na nią szczególnej uwagi, jednak w ubiegłym sezonie zaczęłam ją dostrzegać i prezentowała się przepięknie.
Podsumowując: Alison i Emily :)
Moim zdaniem zdecydowanie Emily. Sama chciałabym być taka śliczna, jak ona. Jeszcze Melissa dobrze się prezentuje.