Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Wg was ktora dziewczyna z Pretty little liars jest najpiekniejsza? :)

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Hanna , ale juz bylo takie glosowanie i wygrała Emily :D moim zdaniem ładna jeszcze jest Meredith

sylwia7863

HANNA :)

ocenił(a) serial na 8
anne87

Emily :) Chociaż ciężko mi było zdecydować między Em, a Arią.

ocenił(a) serial na 10
mrs_jonas

w pierwszym sezonie bardzo podobała mi się Emily potem Aria a pod koniec 3 strasznie Hanna ,Spencer tez ma takie dni kiedy jest sliczna albo wyglada okropnie ...no i Mona ładna ale tez zalezy ....wybór trudny
ale odpowiadajac na pytanie zwycięża

ARIA ♥♥♥

ocenił(a) serial na 10
polaxx

ja myślę że Spencer biorąc jeszcze pod uwagę jej styl ubierania i wybór facetów (WREN) ! :):)

kala996

Hanna.

polaxx

Emily

polaxx

Hanna... no i Spencer

polaxx

wszystkie są piękne: Aria, Emily, Spencer i Hanna, a tak po za nimi to jeszcze Mona, Melissa w długich włosach i oczywiście Alison jest naprawdę śliczna

ocenił(a) serial na 6
ymmmhymmm

Najpiękniejsza są Spencer i Hanna. A najbrzydsza niestety Emily.

ocenił(a) serial na 10
menrinka

hihihi, SPENCER <3 !! :D

polaxx

Wiadomo , że Aria : )

polaxx

Mój typ to Alison :) Później jeszcze Spencer, która ma niezwykle oryginalną urodę i Hanna

mammoth03

Według mnie Aria :)

kasinka789

Alison ;)

ocenił(a) serial na 8
polaxx

ALISON.

30minutes

To dość ciężki wybór, bo każda w prawdzie ładna. Ale chyba zdecydowałabym się na Alison.. no i Emily.. no i Spencer... i Hanne... no i Arię... I tak właśnie mam zawsze :) Ale tak raczej Ali'. Poza kłamczuchami to ładna jest jeszcze Cece, Meredith, Melissa, Kate bardzo, Mona Maya. Oj prawie każdy :P

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Aria !! <3

ocenił(a) serial na 5
polaxx

Wszystkie sa ładne ale najładniejsza jest moim zdaniem Spencer :-)

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Hanna

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Aria and Hanna < 3

ocenił(a) serial na 5
Pikasia

Spencer i Hanna

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Emily:)

ocenił(a) serial na 5
polaxx

Dziewczyny bardzo się zmieniły przez czas trwania serialu. W pierwszym sezonie nie mogłam oderwać oczu od Arii, już nie wspominając o przepięknej Alison. Teraz Aria chyba przytyła i ogólnie straciła swój urok. Za to wiele zyskała Spencer, którą na początku uważałam wręcz za brzydką. Aktualnie mi się podoba. Uroda Hanny nigdy mnie nie zachwycała , ale mimo wszystko uważam, że jest ładna. Emily... Śliczna. Na początku była dla mnie dosyć bezbarwna i nie zwracałam na nią szczególnej uwagi, jednak w ubiegłym sezonie zaczęłam ją dostrzegać i prezentowała się przepięknie.

Podsumowując: Alison i Emily :)

ocenił(a) serial na 5
Bettka

Moim zdaniem zdecydowanie Emily. Sama chciałabym być taka śliczna, jak ona. Jeszcze Melissa dobrze się prezentuje.

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

Spencer i Ali ;)