Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Przychodzę tutaj do Was tak na prawdę z bardzo lekkim i może nie potrzebnym tematem.
Najnowszy odcinek byłby jeszcze lepszy gdyby nie to,że robiono nas w balona...
Włosy Hanny to porażka!
W scenie przy bagażniku dziewczyna ma spięty kok,ale wszyscy wiemy,że przy końcu 3 sezonu
ma jeszcze króciutkie włosy.Następnie,w pokoju Emily na drugi dzień widać,że z włosami jest
coś nie tak,ale są okej i takie powinny być przez najbliższe pół sezonu bo rozumiem,że trzeba to
jakoś zatuszować i to był najlepszy jej wygląd w tym nowym odcinku.
Scenarzyści fajnie,powoli nas przyzwyczajali do tego,że Hanna będzie miała w końcu długie
włosy bo potem przyszła do szkoły w czarnej opasce(wyglądała okropnie,ale to peruka i już wtedy
miała znowu dłuższe niż u Emily)-tylko dlaczego zrobili to w jednym odcinku gdzie od wydarzeń
minęło ile?tydzień! Jakiego ona szamponu używa *_* ?!
Na pogrzebie,włosy ma już do piersi,a w kolejnym odcinku są jeszcze dłuższe.Wiem,że to temat
w sumie śmieszny,ale czy tylko ja zwracam na to uwagę i lekko drażni mnie coś takiego?

P.S. A mojej Arii się trochę przytyło :(

duperak3

Bo od kręcenia zdjęć z 3 i 4 sezonu minęło trochę miesięcy i aktorce włosy odrosły. Nie gra ona tylko w serialu i na potrzeby innych produkcji musiała mieć długie. Zeby tego nie bylo tak widac to kombinują z jakimiś dziwnymi czarnymi opaskami. W następnych odcinkach pewnie z tego zrezygnują i bedzie miala swoje dlugie. Nikt nie bedzie sie bawil w pro charakteryzacje w serialu dla nastolatek. Szkoda zachodu i fatygi przy kręceniu każdej sceny.

ocenił(a) serial na 8
duperak3

poza tym w tym odcinku Ashley Benson miała blond peruke gdyż na potrzeby jakiegoś filmu sie przefarbowała i dlatego takie dziwne miala włosy w niektórych scenach

ocenił(a) serial na 9
duperak3

Arii się przytyło, bo Lucy miała problemy z jedzeniem, a jak się z tego wychodzi to czasami tak się zdarza. A aktorka wciąż dobrze wygląda i co najważniejsze jest już zdrowa, więc nie widzę żadnego problemu.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

o jej :( nie widziałem...dzięki temu,teraz patrzę na to zupełnie inaczej :)

ocenił(a) serial na 10
duperak3

Teæ zauwazylam, ze Aria wyglada inaczej ;) a co do Hanny do zupelnie mi to nie przeszkadza, to normalne, ze nie da sie tego jakos ukryc wybitnie.

ocenił(a) serial na 7
duperak3

Mnie się podobała Hanna w koczku i w tych włosach, które miała na pogrzebie; reszta to dla mnie porażka. Scenarzyści mogliby jej dać jedną porządną perukę, na chwilę, bo z tego co czytałam Ashley przedłużyła jakiś czas temu włosy i wróciła do blondu, więc w sezonie 4B powinna już mieć lepsze fryzury.

ocenił(a) serial na 10
accidenti

uff ;d

ocenił(a) serial na 9
duperak3

Z instarama Ashley wiem, że znowu ma krótkie włosy (tzn. takie mniej więcej nad ramiona).

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

to w końcu ona jest blondynka czy nadal ma przefarbowane bo nie ogarniam juz ?

ocenił(a) serial na 9
ada565

Już ma znowu jasne.

ocenił(a) serial na 10
Meggie_Rocks123

i dobra decyzja ma sliczne niebieskie oczka i blond włoski jej psaują a nie jakies rudeee czy co ty było