Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Osoba , która podpaliła dom i która uderzyła Tobiego w lesie zgubiła zapalniczkę z inicjałami M.C i wygrawerowanymi kierunkami Świata. Co o tym sądzicie?

zaba25

To były Inicjały N.W przepraszam :)

ocenił(a) serial na 7
zaba25

Zapewne się okaże, że należy do osoby którą wcisną do serialu, chwilę przed końcem sezonu, albo ktoś z mieszkańców Rosewood nie jest tym za kogo się podaje. Albo to brat bliźniak Tobiego, lub skrót od imion Noel i Wren (skoro Jenna SPOILER najwidoczniej chodzi z Shaaną, to może oni też są razem?),

ocenił(a) serial na 9
accidenti

Czy ja wiem czy chodzi? One się raczej przywitały jak serdeczne przyjaciółki.. Ja np. do mojej też mówię Kochanie :P

accidenti

ale to coś oznacza- Albo inicjały albo kierunek ,którego ramie jest wyraźnie wydłużone NW- North-West

ocenił(a) serial na 9
zaba25

tak dla potwierdzenia ;) jestem przekonana, ze to kierunek - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/463497bd1a3be75d.html

zaba25

Jeśli akurat tylko ten kierunek jest wydłużony to to przecież oczywiste, że chodzi właśnie o niego a nie o jakieś inicjały -.-

ocenił(a) serial na 9
zaba25

Dla mnie był to bardziej kierunek North-West ( pólnocny-zachód ) bo na zapalniczce były kierunki we wszystkie strony świata..

ocenił(a) serial na 7
sibel85

O ile dobrze zrozumiałam, to Shaana jest tą osobą, z którą Jenna spotkała się w Halloweenowym odcinku w lesie, a wtedy jej powiedziała, że nie mogła się doczekać, kiedy ją wreszcie znowu zobaczy.

accidenti

ale nie ma wyróżnionego North East Ani South- East....... tylko ten jeden NORTH-WEST :) to bedzie wskazówka dla Tobiego.

ocenił(a) serial na 9
accidenti

To dalej nie jest dowód na to, że są parą ;) widać po nich, że z Melissą tworzą w 3 taką paczkę przyjaciółek.

ocenił(a) serial na 7
sibel85

Jednak Jenna najpierw spotkała się tylko z Shanną i zachowywała się tak, jakby była dla niej kimś więcej, niż tylko przyjaciółką ; ) Pewnie się jeszcze okaże, że Shanna zabiła Ali, bo myślała, iż Jenna ma z nią romans - Marlene już nieraz wpadała na logiczne pomysły.

ocenił(a) serial na 8
accidenti

Chodzi ci o odcinek halloweenowy z drugiego sezonu? jakoś sobie nie przypominam takiej sceny... w którym momencie to było?

zaba25

Jeśli chodzi o zapalniczkę to uważam, że może należeć do Wildena. Nie pamiętam czy w którymś odcinku palił, ale jeśli chodzi o różę wiatrów to jest przydatna żeglarzom, a Wilden chyba miał łódź albo wypływał na ryby (Cape May). Z drugiej strony ta "strzałka" wskazująca na północny-zachód jest najbardziej wydłużona - co pewnie ma "głębszy sens" ;) Z początku myślałam, ze to inicjały WIldena, ale on ma na imię Darren, więc może miał brata i Allison coś mu zrobiła? i teraz postanowił się zemścić;)

ocenił(a) serial na 10
karolcia_pl

A czym Ali podpalila petarde, wtedy kiedy oslepila Jenne?

megaami

Zapalniczką, ale taką zwyczajną "kioskową". jest ten fragment na youtube i ja nie zauważyłam podobieństwa do tej zgubionej;)

ocenił(a) serial na 10
karolcia_pl

Kurcze, jak zobaczylam ta zapalnicze od razu pomyslalam, ze widzialam ja gdzies, no bylam pewna po prostu, no i Toby tak na nia patrzyl... :P

ocenił(a) serial na 10
megaami

maya miala zapalniczke, jarała zioło przecie ale czy taka nie pamietam .

ocenił(a) serial na 10
Ardenedi

No tak.. może żyje xd czytałam gdzieś, że to ona pewnie jest w bagażniku.

ocenił(a) serial na 10
megaami

Moim zdaniem Jason

Ardenedi

jason prędzej w kostnicy z podrobionym tatuażem,a w bagażniku mejbi cece ;dd

ocenił(a) serial na 10
big_A

ta teoria tez jest prawdopodobna, wyjechala i przepadła... wiec jak najbardziej by sie zgadzało, a bała sie Wildena.

ocenił(a) serial na 10
big_A

A Cece i Lucas mają być w 4 sezonie, więc odpadają ;D

ocenił(a) serial na 10
Ardenedi

A co Wilden mógł mieć do Jasona? Bierzmy pod uwagę to, że skoro Wilden tak bardzo chciał odzyskać samochód, sam musiał w nim coś schować :P

użytkownik usunięty
megaami

Moze poklocili sie o tą ciąże Ali i Wilden go sprzątnął.

ocenił(a) serial na 10

Aaa, możliwe d;