Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Opowieść Grunwald o tym jak wyciągnęła Ali z pod ziemi jest troszeczke naciągana...
Po pierwsze, mnie by do głowy nie wpadło, że gdy idę do kogoś a ktoś nie otwiera mi drzwi to
jest od razu zakopany u siebie na podwórki... Jednak szanowna pani Grunwald to wiedziła, nie
mogła się tam znaleźć przypadkowo, przecież ręka Ali, która zaczęła wychodzić z ziemi prawie
od razu została złapana. To znaczy, że babka musiała już tam być. Poza tym gdybym stała w
nocy na czyimś podwórku a ręka wyłaziłaby z ziemi prędzej bym dostała zawał serca na miejsu
albo spiepszała gdzie piepsz rośnie a nie pomagała, jeszcze jakieś zombie albo coś.
Sasha dziwnie zagrała tą scene, jest dobrą aktorką i wg. ale sądziłam, że jak już pokażą taką
akcje to będzie świetna a ona tam niby roztrzęsiona i wg. Już wyglądała bardziej wystraszona w
odcinku w którym odwiedził ją Garett i Jenna, ten niby ją walnął kijem a ona tak na prawdę
zdąrzyła upaść... A MOŻE WĄTEK BLIŹNIACZEK BĘDZIE...

No cóż, sama nie wiem co mam myśleć, od początku byłam pewna, że Alison nadal żyje,
jednak zastanawia mnie ciało, w końcu był pogrzeb.
Patolog od razu powinien stwierdzić czy to ciało ALi czy nie, to jego praca przecież...
Poza tym osoba została uderzona w tył głowy jednak zmarła poprzez to, że została pochowana
żywcem. Czyli ktoś upozorował śmierć taką w jaki spodób miała zginąć Alison...
Może A ma wszędzie pomocników i w patologu i w policji też, wydali jakieś ciało i po sprawie.
Trumna nie była otwarta ale to pewnie dlatego, że nikt nie powinien oglądać rocznych zwłok...
Ale nadal mnie zastanawia kto to był; xd

Angeelaa

Może wersja o bliźniaczce naprawdę będzie miała miejsce... Jeśli był by pomocnik w patologu, policji itd, to już bym stwierdziła, że A to jakiś kosmita, gdzie u każdego ma wtyki..

Camilla3

Przecież A to jest kosmita... O.o
Zresztą jak mówie, patolog od razu powinien stwierdzić czy to ciało Ali czy nie...

Angeelaa

Grunwald jest "wróżką", ma "dar", przewiduje przyszłość (?). Przecież powiedziała, że Ali do niej dzwoniła bo chciała się dowiedzieć kto ją dręczy, a Grunwald czuła, że stało się coś strasznego. Wiedziała, że zakopano ją w ogródku, dlatego to tam poszła.
Jeśli wprowadzą wątek bliźniaczek, to duuużo lepszym wyjściem byłoby, gdyby Ali zobaczyła jak ktoś morduje jej siostrę, więc uciekła i się ukrywa...

ocenił(a) serial na 5
Angeelaa

Przecież wiemy, że A nie ma oporów przed wykopywaniem cudzych zwłok, a i pieniądze na przekupienie patologa się znajdą. Pewnie dlatego ktoś czekał rok. Po to żeby ciała nie można było aż tak łatwo zidentyfikować.

ocenił(a) serial na 6
Angeelaa

Widzę tu kilka wyjaśnień:
- Wprowadzą tu wątek bliźniaczek, ciało należało do którejś z nich.
- Ali tak naprawdę nie żyje, Grunwald albo jest szalona albo ktoś później zabił Ali.
- Ciało należy do kogoś innego, a np. A przekupiło ludzi od sekcji zwłok bądź sfałszowało dokumenty ( Trochę naciągane, ale skoro A ma w kryjówce system monitorujący całe rosewood to jest również w stanie zrobić coś takiego.

Innych rozwiązań nie widzę, ale może twórcy nas zaskoczą czymś ciekawym :)