Ciągle ciekawią mnie końcówki seriali i myślę co tym razem się stanie. Pamiętacie 14 pani powiedziała że jakby ten ktoś to chłopak. Właśnie myślę, że najprawdo podobniej jest to Ian.
Np. ten film co Spencer dostała. Ale jak Spencer dostała film to widzieliśmy, że grupka osób uciekała. Czy to ci chłopacy co się śmiali z Hanny jak jadła te ciastko-świnki?
jaaa również mam problem z przyswojeniem sobie sensu tej wypowiedzi xD - ale staram się metoda odczytania hieroglifów dojść do ładu.
W polskim tłumaczeniu rzeczywiście brzmiało to tak jakby pani staruszka zwracając się do tajemniczego gościa mówiła do chłopaka...
Ale równie dobrze to mogla być dziewczyna :) INGLISZ IS UNPREDICTABLE xD
Może łapie mnie skleroza, ale nie pamiętam żeby ktokolwiek uciekał, kiedy Spence dostała filmik
Ja również nie pamiętam żadnej grupki osób która by uciekała. A co do staruszki, jak pisała Cpt_Pchelka równie dobrze mogła to być dziewczyna :)
Coś było w 13 chyba. Kiedy dziewczyny dostały film z Alison i Ianem. Chwilę później usłyszały hałas potem pokazali las i A który/a biegnie a za nią dziewczyny. Na końcu powiedziały coś szybka jest, suka. I tak się skończył 13 odcinek. Ale poza tym nikt wi,ęcej nie uciekał. Zresztą one wcale nie uciekały tylko biegły za A.