Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

a co jeśli..

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę dodawać odpowiedzi na komentarze więc zakładam nowy temat :/.
Wpadłam na pewną teorię i chciałam się nią podzielić :D.
A mianowicie, zaskoczyło mnie że Alison przy pochylaniu się nad Hanną miała taką przerażoną minę. Ponadto uratowała dziewczyny z pożaru.
Ktoś inny podłożył ogień i uderzył Toby'ego (podejrzewam że Jenna i pewnie Shana i Melissa? ).
Co jeśli są dwie grupy A, jedna ta dobra (której przewodzi Alison) i druga, zła?
A Alison nie może się ujawnić nikomu bo próbuje zniszczyć tą drugą grupę? Albo jeszcze nie wie, kto nimi przewodniczy? Jeszcze gdzieś tam trzeba wcisnąć motyw z
bliźniaczkami, bo nie pojawiał się on już bez powodu. Co jeśli tą drugą grupą przewodniczy siostra Alison?
Btw, ten pożar strasznie mi przypominał zakończenie w którejśtam części w książce, kiedy Alison podpaliła dom. Może ten dom podpaliła Courtney?
No i ciekawe jakby się wszystko potoczyło gdyby nie wzniecono tego pożaru.. Ugh. No i myślę że w tym bagażniku leżał Jason.

dalena

A nie wydaje wam się, że na końcu odcinka to Courtney pomogła się wydostać Alison? XD

edit:
Albo może za tym podpaleniem stoi Jenna i jest ona jakoś spokrewniona z Alison? *Coś w stylu chciała się odpłacić dziewczynom za to co one zrobiły jej?* Ale już sam nie wiem, wydaje mi się, że tego esemesa pod koniec odcinka dziewczyny dostały od właśnie teamJenna bo w końcu ona się im nie odpłaciła i to ona w 4 sezonie będzie A razem z Shaną i Melissą a Ali będzie chciała w jakiś sposób dziewczynom pomóc? Sam już nie wiem XD

ocenił(a) serial na 8
Quaint_2

jedno pytanie kto to jest Courtney ?

Aduuusia

no siostra bliźniaczka Alison ;D

ocenił(a) serial na 7
Quaint_2

http://www.youtube.com/watch?v=Aj4NiWJEk5s polecam :)

Blondi_89

W sumie to promo tylko potwierdza moje przypuszczenia XD

Quaint_2

tylko niestety to promo jest nieprawdziwe;) Fanowskie dzieło. Scena m.in. kiedy blondyna w czerwonym płaszczu stoi na przeciwko innej dziewczyny to scena wycięta z filmu "Moje super krwawe urodziny 3".

ocenił(a) serial na 8
Quaint_2

aha. Książki nie czytałam,z racji tego,ze moim zdaniem jest napisana strasznym językiem,alebo jest tak strasznie przetłumaczona...

dalena

Nie, nie, nie, nie, nie Jason.
Nie chcę tego nawet słyszeć. xd
Też miałam taką teorie, ale nawet nie chcę o tym myśleć... ;ccc
Nie ma wg. takiej opcji. xd

A co do całej reszty, też miałam podejrzenia czy przypadkiem nie ma dwóch grup.
Na pewno bardzo się zdziwiłam, że Shana, Jenna i Melissa mają coś ze sobą wspólnego, wszystkie trzy od razu mi podpadły.
Jeśli chodzi o Alison, to dziwne, że każda z dziewczyn ją widziała, nie chodzi mi tylko o finałowy odcinek, wszystkie nie mogą mieć halucynacji.