i bedzie na biezaca sie z nami dzielil,co sie dzieje w odcinku? Nie mam mozliwosci ogladania steam, a chetnie sie dowiem,ze to Toby(jego brat blizniak-tak obstawiam) jest A. Zanim pojde spac:-)
nie, tzn tak, ale trafiły na płot pod napięciem, a dollhouse jest w środku wielkiego lasu, nikt ich nie słyszy
Czyli to porwanie uknul brat blizniak Jasona? Dobrze zrozumialam?
Osobiscie wolalabym chyba, zeby motyw blizniakow zostal wykorzystany wsrod innych bohaterow, anizeli Jason ...
I Jassona bliźniak pewnie się mści za to, że nei miał normalnej rodziny a One all miały i wszystko niszczyły.
Ale co z tą Bethany ja się pytam jaki to miał sens ?!
I zawsze dziewczyny musza się pytać kogoś w masce : Ali ?
Ja chrzanie ! bez kitu
Tylko niech próbują nam wmówić że Jason z pierwszego sezonu to ten Charlie -.-
Da mnie to tania szmira na podstawie Piły -.- już po 7 min serialu ... poczekam aż będzie rano bez reklam
Hahahah all wiedzieli, że Mona była A i była chora ludzie jej wybaczali traktowali ją normalnie i w ogóle cute Mona, tak że wygryzła Spancer z szkolnej drużyny itd....
A Rodzice przez 3 lata nie zorientowali się, że mają w domach powtórkę z rozrywki.
a od 3 sezonu miałam wrażenie że w Rosewood prócz nich nikt nie wie kto to Mona i A.
to ciekawe jak JAsona brat przejął tą grę ....
wow, w końcu wiadomo kto jest A!! brat bliźniak Jasona, czyli brat Alison!
Pytanie, czy to zabił Jessice Dilaurentis, swoją matkę?
Co za zje**ny pomysł scenarzystów. Sorry, ale wymyślić postać to kwestia minuty, myślałam, że się wysilą i któraś ze znanych postaci będzie A.
Andrew by pasował bo tak samo sprytny jak Spencer chyba, że Charles to dziewczyna :D
No to zarwalam pol nocy,zeby isc spac wkurzona. Brat Jason I Ali? Serio??:((((