Jak myślicie czy to możliwe aby Cece mogłaby być bliźniaczką Ali.
nie ponieważ jest od niej starsza i choć podobna, wygląda zupełnie inaczej?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ci%C4%85%C5%BCa_bli%C5%BAniacza :P
Może przecież kłamać :D i kolejna ciekawostka: CeCe to skrót od Courteney, a tak w książce miała na imię siostra Ali ;)
i co z tego, może się szybciej urodziła po prostu, ludzie...
hahahahahahha, bez przegięć, zna się z Jasonem itd. trochę dłużej i co, nie zauważyłby, że jest w wieku jego młodszej siostry i że sama JEST jego siostrą? Dla mnie naciągana teoria.
Coś ty! są bliźniaczkami. Nie słyszałaś o historii gdzie poród trwał ponad 2 lata, bo drugie dziecko nie chciało wyjść na świat? To by tłumaczyło dlaczego Cece nie jest podobna do Ali! xD
Jason pół swojego życia był na haju, mógł się nie połapać, że ma dwie siostry :D
Piekarze, to jest naciagana teoria? Ty naciaganej teorii nie widziałeś(aś)! Na tą teorie brak słów...
Bankowski - no fakt, słyszałam o takich wypadkach, ale myślałam, że to takie rzeczy to tylko w Rosji... No ale Rosja, Rosewood - nawet brzmi podobnie, to bardzo możliwe! :D No i może Cece miała operację plastyczną, żeby nikt się nie połapał!
Tez nad tym myślałam. Zwlaszcza po ostatniej retrospekcji gdzie Cece/Ali rozmawia z Melissą. Ale to troche bez sensu bo niby Jason i Cece byli parą.
JAKIM CUDEM CeCe może być bliźniaczką Alison, skoro jest od niej starsza o kilka lat? Chyba ktoś tu nie miał biologii w szkole.
Ktoś tu całkiem nie miał szkoły!
Aż wszedłem w temat na DGW i czytam twoją teorie bo muszę coś przemyślanego i inteligetnego poczytać. xD
Co do wieku to zawsze mozna to jakos wytlumaczyc, Cece swoj wiek mogla przeciez sfalszowac xd
A moze było tak, że Jason(lub ktos inny) chcial zabic Cece. Ona o tym wiedziala i ubrala sie specjalnie jak Alison(lub z jakiegos innego powodu), Jason byl tak nacpany, ze je pomylil i zamiast Cece zabil Alison a nastepnego dnia nic nie pamietal.
Tak, i Jason nie wiedział że ma drugą siostrę, a potem z nią jeszcze spał i się spotykał? Super teoria, zaczynasz mnie do niej przekonywać!
No to akurat jest bez sensu. Ale to, ze Alison miala bliźniaczke i nikt o niej nie wiedzial tez jest bez sensu.
Dla mnie to jest śmieszne żeby tak mieszać w serialu . W książce nie było większości z osób i wydarzeń . Książka jest o niebo lepsza. Jeśli ją czytaliście to wiecie że Ali miała bliźniaczkę - Courtney która była w szpitalu psychiatrycznym . Chora siostra zawsze chciała być Ali więc wykorzystała wizytę w domu i podmieniła się miejscem z siostrą . W skutku prawdziwa Ali została zawieziona do psycjiatryka , a Courtney się pod nią podszyła . Kiedy Ali wyszła z tamtąd zabiła Courtney którą wszyscy brali za Ali . NO I PO CO W SERIALU TAK WSZYSTKO KOMPLIKOWAĆ SKORO PRAWDA JEST INNA.
Cece mogla byc gruba, starsza siostra Ali (ktora z pomoca babci i jej pieniedzy, postanowila wyjechac, by zmienic swoje zycie). Teraz bardzo schudla, przefarbowala wlosy (dlatego nikt jej nie poznal; a przed przemiana Dilarentisowie mieszkali przeciez w innym miescie) i wrocila, aby zasiac strach w sercach Ali i jej pprzyjaciolek, a przy okazji wykonczyc tych, ktorzy poznali jej sekret.