Czy bylibyście zaskoczeni gdyby się okazało,że to Spencer zabiła Ali?
Ja strasznie lubie Spencer, w sumie najbardziej z nich wszystkich, więc byłabym troche zawiedziona i zszokowana tą wiadomością ;p
Czy ja wiem,ten kto jest głównym A jest geniuszem,ten kto zabił Alison wcale nim nie musiał być..
Kurcze mam wrażenie czasem,jakby to zrobiła Spencer,naprawdę.Choć ja osobiście uważam,że Ali zasłuzyła na śmierć,była wstrętna i wcale mi jej nie szkoda :) Nawet nie miałabym nic do Spencer,gdyby okazało się,że to jej sprawka :P
Z tego co słyszałam w książce Ali została zabita przez robotników remontujących czy budujących coś w jej domu, jeśli się nie mylę altankę. Nie ręczę za wiarygodność tej informacji, bo przeczytałam dopiero pierwszą część książki, ale wydaje mi się, że ktoś mi opowiadał o tym wątku.
Zauważyłam że przy śmierci Ali to Spencer poszła jej "szukać" , powiedziała że jej szukała ale nigdzie jej nie ma, zniknęła. Kolejny wątek, kiedy Emily była pijana (razem z dziewczynami) : Spencer również nie spała i "szukała" Emily.. Moim zdaniem to jest troszkę podejrzane że zawsze Spencer jest w tle.
ja bym się cieszyła gdyby tak było :) bardzo lubię Spencer i gdyby ona okazała się być zabójcą Ali przynajmniej serial zostałby zakończony na poziomie:) wcześniej przez chwile podejrzewałam Arię, co też byłoby ok. W ogóle byłoby super, gdyby któraś z dziewczyna zabiła Alison;) a Spencer fajnie by pasowała w roli psychopatki, chciałabym widzieć ją w scenie np. zabójstwa :) pasuje do niej idealnie. no i być może wie wszystko o Tobym i również z nim współpracuje
Ja podejrzewam Spenc od poczatku,uwielbiam ja ale pomimo tego tak jak ktos napisal wyzej ona jest ponadprzecietnie inteligetna i nie zdziwilabym sie gdyby to ona zabila Ali. ;)) tak jak kasia55555 napisalas zakonczyli by na poziomie serial.
chciałabym zobaczyć team Toby and Spencer :D To by by było najlepsze z możliwych zakończeń!
A ja za to wyczytałam gdzieś, że to Ella mogła zabić Ali, bo śledziła Byrona tej nocy, cóż.. jej mina kiedy gadała o tym z Arią mówi sama za siebie :D
Mam nadzieję, że to nie będzie nikt z rodziców. Jakoś nie pasuje mi, żeby ktoś dorosły wplątywał się w gierki Ali.
Wolę, żeby to była którą z kłamczuch :)
Dokładnie. Sama się dziwię, że Byron dał się jej tak manipulować, przecież to była tylko dziewczynka, nie róbmy przesady. W filmie Ali urosła do rangi wszechmogącej, ale w gruncie rzeczy to jeszcze było dziecko w momencie tych wszystkich intryg.
Własnie Byron nie dał się manipulować, Ali się go bała. Zresztą czasem jak gada z Arią, też wygląda na groźnego.
Miała na każdego, umiała się ustawić dziewczyna. Aż w końcu ktoś ustawił ją. Pod ziemią :D
Czytałam gdzieś, że będzie taka scena Ali z Byronem jak Byrona z Meredith, z tą ręką z 3x15.
ściągnęłam z ch om ika, ale mam tam konto i wykupiony pakiet na mg, więc mi wystarczyło :)
No tak, czasem jak za szybko albo za cicho mówią to można się pogubić :P
A nie ma na i itv czy coś? :P
Nie, to by była totalna głupota. Teraz dziewczyny bronią się i troszczą o siebie,to po co miały by sobie szkodzić? Już lepiej jakby okazały się morderczyniami :D
Żeby zachować pozory? Skoro w książce jest zakończenie, jakie jest, to jeśli Aria będzie A, będzie to bardzo logiczne i lepsze niż jakaś prawie abstrakcja.
Ja stawiam, że Spencer zabiła Ali. Ostatnio jakoś dokładniej się przyjrzałam Ezrze i faktycznie może mieć coś wspólnego z A. Chociaż jakie powiązanie tego nie umiem rozkminić, ni przyszyć, ni przyłatać ;p
Też myślę, że Ezra ma z tym coś wspólnego. Wydaje mi się, że kłamał co do pieniędzy za samochód dziadka.
A Ali zabić mógł każdy, ale coraz bardziej zastanawiam się nad którymś z rodziców :P
Tak samo jak skrzywienie się Ezry w odcinku Halloweenowym, wyglądało to tak jakby Aria kując kogoś ukuła właśnie jego. Jeszcze kiedyś mama Spencer mi przechodziła przez myśl. ;D
moim zdaniem Spencer nie zabiła Ali. Pierwsze odcinki miały sprawić, że będziemy tak sądzić, potem odeszli od tego pomysłu. gdyby to Spence zabiła Ali wciągu dwóch kolejnych serii byłyby jakieś nawiązania do tego, a takowych brak
Teraz chcą żebyśmy uważali że to Bayron zabił Ali i szczerze mówiąc zaczynam wierzyć, wszystko zaczyna pasować, ale z drugiej strony to za dużo wskazówek jak na prawdziwego zabójce.
By the way
Co myślicie o ostatniej scenie ?
A-team chcę potrącić Bayrona ?
O co chodzi z maskami ?