dzisiaj, weszłam na twittera i widziałam różne zdjęcia pokazujące tę małą dziewczynke z odc. halloweenowego i cece. i jestem zadziwiona bo może być to prawda, że cece to siostra alison.
są podobne, rok temu w odc. halloweenowym pojawiły się te same dziewczynki i jeśli to prawda, że ta dziewczynka w tego rocznym odc. halloweenowym to cece to można już być pewnym, że będzie wersja z bliźniaczkami i cece będzie tą bliźniaczką. jak dla mnie super pomysł zawsze byłam za bliźniaczkami + nie wiedziałam, czy dać ten temat jako spoiler, ale nie ma tu nic potwierdzonego to jak na razie wymysły. więc nie drzyjcie się na mnie :3
I miałaby umawiać się ze swoim bratem i na dodatek być starsza od Alison? :D
Zgadzam się, są bardzo podobne, ale to wg mnie głupota, żeby tak kombinować.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521729_450224981680231_40 7556506_n.png
Wg mnie doszukiwanie się ukrytego sensu z motywem z bliźniaczkami jest bezcelowe i bezsensowne. Moim zdaniem absurdalne jest aby brać Cece za siostrę Alison (DiLaurentis to jakieś króliki rozpłodowe,że co chwilę mają potajemne dziecko?) co najwyżej mógłbym przymknąć oko na teorie, głoszącą że była jedynie mentorką i wprowadziła blondwłosą DiLaurentisównę w świat intryg i manipulacji.
uggh, z drugiej strony macie racje. wolę jednak czekać na odc. niż kombinować XD
Nie wiem czy Cece ma coś wspólnego z A, ale ja jej bardzo nie lubię;] Ona zachowuje się dokładnie jak Ali w gestach i sposobie bycia:( a ma inną urodę ,nie tak kokieteryjną i nie pasuje jej - to po 1, po 2 zabiera coś Ali jakby z jej wyjątkowości. Są na pewno powody ku temu i jest możliwość, że jednak jest zaplatana w główny wątek.