ostatnio z ciekawości weszłam na amerykańską wiki na stronę poświęconą PLL . weszłam
na opisy odcinków . no i było tam takie coś:
Ep.20 As the heat is turned up on the suspicions surrounding Spencer, the girls must come
to the reality that they aren't the only ones hiding secrets in Rosewood. Spencer remembers
something that happened the night of the murder.
Ep.21When dealing with relationships and feelings, some secrets are best kept hidden.
Spencer takes action to prove her innocence. "A" continues to torture the girls, to the point
where they are tired of playing "A"'s games. "A" has a proposition for them.
Ep.22 The girls decide to put an end to "A's" game.
Ja jako tako to sobie przetłumaczyłam , ale ma taką wielką prośbę . czy ktoś z was mógłby
to przetłumaczyć w miarę logicznie , bo mi jakieś bezsensowne zdania wyszły. :)
Bardzo chętnie:)
Ep.20 : Podczas gdy emocje skupiaja się wokół podejrzewania Spencer, dziewczyny muszą zdać sobie sprawę, że nie tylko one ukrywają sekrety w Rosewood. Spencer wspomina coś, co stało sie w noc morderstwa.
Ep21Najlepiej ukrywać niektóre sekrety godząc się ze związkami i uczuciami. Spencer bierze sprawy w swoje ręce, aby udowodnić, że jest niewinna. A w dalszym ciagu torturuje dziewczyny, do chwili, kiedy sa już zmęczone graniem w jego/jej grę. A ma dla nich propozycję.
Ep22 Dziewczyny decydują się zakończyć grę A.
Najbardziej mnie zaciekawił 22 odcinek..
Ciekawe jak to zakończą i co potem się stanie w serialu skoro pewnie już nie będzie "A".
Hmmm... Podobo pod koniec 1 sezonu poznamy mordercę Ali. By poznać tożsamość A musimy poczekać:(