zastanawiam się, co oglądacie w czasie, kiedy nie ma jeszcze nowego odcinka. co polecacie? dodam, że Gossip Girl, Skins, One Tree Hill, How I met your mother już widziałam ;)
ogladalam dopiero pol sezonu 1 plotkary, 90210, pamietniki wampirow, skins, true blood. :D
jak cos mi wpadnie do głowy to napisze jeszcze
Pamiętniki Wampirów -bardzo fajny serial (są 2 sezony)
90210 - też ok. (3 sezony)
Glee - baardzo fajny serial, nieco komediowy, ale też o życiu, ale głównie jest to jakby serial-musical, w którym śpiewają duużo świetnych piosenek... (2 sezony)
Nine Lives of Chloe King - nowy serial ABCfamily, emitowany od razu po PLL (dopiero 3 odcinki)
The Vampire Diaries ,Supernatural ,True Blood
Ostatnio zaczęłam też oglądać Zagubioną tożsamość i Kyla xy
Chuck, Pamiętniki wampirów, Plotkara, ostatnio zaczęłam Teen wolf, Kyle XY też jest fajny :D
dzięki za propozycje :) na pewno coś wybiorę, oprócz tych wszystkich o wampirach, bo tego typu seriali i filmów akurat nie lubię :D
wejdz na iitv :) tam masz pelno seriali i jak na jakis wejdziesz to masz opis. wiec znajdziesz cos dla siebie :*
ja polecam wszystkim nowy serial ;) który został wyprodukowany przez tę samą stację co PLL czyli abc family, a dokładnie chodzi mi o serial Nine Lives of Chloe King! oglądałem pilota i bardzo mi przypadł do gustu ciekawa akcja widać, że serial będzie bardzo interesujący! POLECAM :))
Ja polecam jeszcze :Weronike Mars, Shameless , Friday Night Lights, Make It or Break It