PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

z każdym odcinkiem ten serial jest coraz nudniejszy, coraz bardziej przewidywalny. gra aktorska coraz gorsza. to dobieranie się "parami" Toby + Spencer, Aria + Ezra, Emy + Page itd.. w obliczu zagrożenia... brak słów. co chwila ożywają postacie, które zmarły, pojawiają się w kołko te same twarze... nastolatki nie rozmawiają o niczym innym jak o tym, kto próbuje je zabić. DNO. pierwsze 2 sezony mnie wciągnęły, ale teraz to po prostu koszmar.

ocenił(a) serial na 5
expected

Bo na 2 sezonach serial miał się skończyć, a że niestety zaczął robić pranie z mózgu wszystkim nastolatkom, które chłoną każdy odcinek i rozprawiają nad tym, kto jest A to już niestety kwestia zysku. Nikt już nie patrzy na jakość ;)

Kasia_Laskowska

cieszę się, że mnie rozumiesz i nie jestem sama w tym przekonaniu! całe szczęście, że jest jeszcze szereg innych DOBRYCH seriali, którymi nie tylko zabijam czas, ale pochłaniają mnie całkowicie i oglądam z zapartym tchem!

ocenił(a) serial na 7
expected

Dotarłam do końca 3 sezonu i zastanawiam się czy w ogóle oglądać dalej, bo jest tyle lepszych seriali...
Wątek z A powinni wyjaśnić już dawno, a nie ciągnąć to w nieskończoność.

ocenił(a) serial na 9
justi021

Przeczytaj książkę, 16 części i w każdej zmienia bieg wydarzeń ( aż do znudzenia). Shepard ma pomysł ale zbyt leci na kasę ;) Ale i tak uwielbiam serial i książkę również.

ocenił(a) serial na 10
Kiliel

Moim zdaniem powinni skończyć na 4 lub 5 sezonie bo teraz to juz na prawde wymyślają.....
Oby tylko odpowiedzieli na wszystkie nasze pytania i rozwiązali wszystkie porzucone watki bo inaczej bedzie lipa na końcu

ocenił(a) serial na 9
Devineresse88

Jak dla mnie też ale no cóż ma być 7 sezonów ;D

ocenił(a) serial na 10
Kiliel

I oby na tym sie skończyło .

ocenił(a) serial na 9
Devineresse88

Też mam taką nadzieje bo więcej to będzie przesada . heloł to nie Moda na Sukces !