PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73323
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

bo jestem s3 odc1 a chce wiedzieć . : D
jak tak to od którego odc?

ocenił(a) serial na 5
Pikasia

jesli koniecznie chcesz wiedziec to Ci powiem :)

nie, nie beda razem :))

jest tylko nudny Ezra, zawsze tylko Ezra...

ocenił(a) serial na 8
rachel20

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,moj e życie straciło sens,czekałam tylko na Jarię , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JA GO NIENAWIDZE
a w 4 sezonie? będą razem?

ocenił(a) serial na 10
Pikasia

nie załamuj sie nie jestes jedyna mi sie JAson snił po nocach Aria i on tak do sb pasują a EZRA juz chyba nie bd z nia w 4 bd ktos nowy podobno ....

ocenił(a) serial na 8
ada565

mi też się raz śnił..........
TĄ NOWOŚCIĄ MA BYĆ JASON , JAK NIE TO ZAMORDUJE CHYBA ICH
i bardzo dobrze bo już rzygam ezrą i tylko przewijam fragmenty z nim.

ocenił(a) serial na 10
Pikasia

on jest paskudny ..... a JAson ma to coś .....oby Jason nie umarł .....bo to by był dla mnie szok :( a ty jak myslisz zyje ?

ocenił(a) serial na 8
ada565

No oczywiście .. jeżeli chodzi ci o ten bagażnik ,to w nim jest prawdopodobnie Byron : D

ocenił(a) serial na 8
Pikasia

Ja też. Mam dosyć Ezry. Tylko nwm czemu w 7 sezonie Jason będzie całować się z Aria

ocenił(a) serial na 8
Pikasia

Czemu Jason w 7 ma długie włosy? To źle wygląda

ocenił(a) serial na 5
Pikasia

Niewiadomo , serial sie jeszcze nie skończył. Ma być jeszczeczwarty i piąty sezon a , jak dalej będą trzepać kase to zrobią i szósty :-)

ocenił(a) serial na 8
Lunasol

OBY BYLI RAZEM A EZRA ŻEBY ZGINĄŁ , HIHIHIHIHIHIHIHI BĘDĘ SIĘ CIESZYĆ

ocenił(a) serial na 8
Pikasia

Ja tez

ocenił(a) serial na 7
Pikasia

Wiesz co, nie zdziwiłabym się, gdyby reżyser zapragnal dodac nieco pikanterii do związku Arii i Ezry i na przykład zrobilby taki trojkacik z Jasonem. Przynajmniej wątek " Ezria" nie bylby wtedy tak nudny i przewidywalny... Kurde, a tak ich uwielbiałam w I sezonie, widocznie co za dużo, to nie zdrowo ;)

ocenił(a) serial na 5
dictatorofgoodtaste

No niestety, z Jasonem raczej nie będzie, choć też na to liczyłam :(
Ma być w tym sezonie jakiś nowy facet, choć ja jestem przekonana, że zaserwują nam ostrą dawkę tęsknych spojrzeń i schadzek w pomieszczeń w miotłami w wykonaniu Ezrii. A Aria ostatecznie odrzuci nowego adoratora i tyle z tego będzie :(

ocenił(a) serial na 8
Fabulous_Killjoy

musi z nim być

ocenił(a) serial na 5
Pikasia

Miałam to samo. W związku z twoją reakcją nie polecam ci oglądania "The Nine Lives Of Chloe King". Ogromnie ekscytowałam się osobą Jasona, ale kiedy trafiłam na tej serial, ześwirowałam na punkcie występującego w nim Aleka. I skończyło się jeszcze gorzej niż z Jarią :(

ocenił(a) serial na 8
Fabulous_Killjoy

o wiem co to jest xd. JA CHCE JARIĘ , MAMOOOOOOOOO

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

Ale ten nowy facet będzie przeznaczony Arii konkretnie?

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
dictatorofgoodtaste

Mi też tylko w pierwszym pasowali,ale gdy pojawił się Jason , to jejuuuuuuu

ocenił(a) serial na 10
Pikasia

w ksiazce jest ładnie opisany romans Arii i Jasona <3 Polecam ksiązki ;p

ocenił(a) serial na 8
Lexi_m

JA CHCE ICH ZOBACZYĆ NA ŻYWO ;)
książki też przeczytam , jak będę miała czas ;)

ocenił(a) serial na 5
Lexi_m

A jest cos o Hannie i Calebie ?

ocenił(a) serial na 5
Lunasol

W której części jest Jaria? Bo ja słyszałam, że przez długi czas ta bohaterka jest w serii związana z Noelem ( jego też lubię i taki parring mi odpowiada) i pierwszy raz natrafiam na wpis, który mówi o powiązaniach Arii i Jasona :)

ocenił(a) serial na 5
Fabulous_Killjoy

Niewiem, w ksiazkach chyba Araia jest z Noelem.

ocenił(a) serial na 8
Fabulous_Killjoy

ja właśnie zaczynam czytać książkę tylko dla Jarii,oby byli razem !

ocenił(a) serial na 10
Lunasol

Przeczytałam 9 części i nie ma tam Caleba... Aria w książce ma tylko krótki romans z Jasonem jakoś na początku serii.. później jest z Noelem...

Lexi_m

Nie wiedziałam, że w książce są razem. Próbowałam przez przebrnąc przez pierwszą częśc ale nie odpowiada mi taki styl pisania. Może spróbuję jeszcze raz.
Dla fanek Jasona:gra w serialu Devious Maids, dopiero zaczęłam oglądac ale zapowiada się naprawdę dobrze.
Sorki, że nie ma ć, ale moja klawiatura tego nie wklepuje.

ocenił(a) serial na 8
SetniczkaTereza

ja właśnie sobie zamówiłam 1 część i przeczytam ją dlatego bo tam jest Aria z Jasonem : D

ocenił(a) serial na 5
Pikasia

W pierwszej!? Jestem po trzech i tam jest Ezra, ale na szczęście wraz z trzecią żegnamy się z tym bohaterem w dość spektakularny sposób. Nie powiem, ja byłam bardzo zadowolona.
Co do poprzedniego wpisu, to mam podobnie. Czytam raczej kompletnie inne książki, ale po PLL sięgnęłam, aby porównać sobie historię Sary Shepard z wizją Marlenki :)

ocenił(a) serial na 6
Pikasia

Nie jestem fanką Ezry, ale Jason też szczególnie nie przypadł mi do gustu. Zaliczam się raczej do fanek Tobyego :P liczę, że Aria pozna jakiegoś przystojniaka, z którym będzie.

ocenił(a) serial na 8
DarkAngel1989

No Toby jest spoko,ale już jest na stałe dlatego no :)
DLA MNIE MUSI BYĆ JASON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!