bo jestem s3 odc1 a chce wiedzieć . : D
jak tak to od którego odc?
jesli koniecznie chcesz wiedziec to Ci powiem :)
nie, nie beda razem :))
jest tylko nudny Ezra, zawsze tylko Ezra...
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,moj e życie straciło sens,czekałam tylko na Jarię , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JA GO NIENAWIDZE
a w 4 sezonie? będą razem?
nie załamuj sie nie jestes jedyna mi sie JAson snił po nocach Aria i on tak do sb pasują a EZRA juz chyba nie bd z nia w 4 bd ktos nowy podobno ....
mi też się raz śnił..........
TĄ NOWOŚCIĄ MA BYĆ JASON , JAK NIE TO ZAMORDUJE CHYBA ICH
i bardzo dobrze bo już rzygam ezrą i tylko przewijam fragmenty z nim.
on jest paskudny ..... a JAson ma to coś .....oby Jason nie umarł .....bo to by był dla mnie szok :( a ty jak myslisz zyje ?
No oczywiście .. jeżeli chodzi ci o ten bagażnik ,to w nim jest prawdopodobnie Byron : D
Ja też. Mam dosyć Ezry. Tylko nwm czemu w 7 sezonie Jason będzie całować się z Aria
Niewiadomo , serial sie jeszcze nie skończył. Ma być jeszczeczwarty i piąty sezon a , jak dalej będą trzepać kase to zrobią i szósty :-)
Wiesz co, nie zdziwiłabym się, gdyby reżyser zapragnal dodac nieco pikanterii do związku Arii i Ezry i na przykład zrobilby taki trojkacik z Jasonem. Przynajmniej wątek " Ezria" nie bylby wtedy tak nudny i przewidywalny... Kurde, a tak ich uwielbiałam w I sezonie, widocznie co za dużo, to nie zdrowo ;)
No niestety, z Jasonem raczej nie będzie, choć też na to liczyłam :(
Ma być w tym sezonie jakiś nowy facet, choć ja jestem przekonana, że zaserwują nam ostrą dawkę tęsknych spojrzeń i schadzek w pomieszczeń w miotłami w wykonaniu Ezrii. A Aria ostatecznie odrzuci nowego adoratora i tyle z tego będzie :(
Miałam to samo. W związku z twoją reakcją nie polecam ci oglądania "The Nine Lives Of Chloe King". Ogromnie ekscytowałam się osobą Jasona, ale kiedy trafiłam na tej serial, ześwirowałam na punkcie występującego w nim Aleka. I skończyło się jeszcze gorzej niż z Jarią :(
JA CHCE ICH ZOBACZYĆ NA ŻYWO ;)
książki też przeczytam , jak będę miała czas ;)
W której części jest Jaria? Bo ja słyszałam, że przez długi czas ta bohaterka jest w serii związana z Noelem ( jego też lubię i taki parring mi odpowiada) i pierwszy raz natrafiam na wpis, który mówi o powiązaniach Arii i Jasona :)
Przeczytałam 9 części i nie ma tam Caleba... Aria w książce ma tylko krótki romans z Jasonem jakoś na początku serii.. później jest z Noelem...
Nie wiedziałam, że w książce są razem. Próbowałam przez przebrnąc przez pierwszą częśc ale nie odpowiada mi taki styl pisania. Może spróbuję jeszcze raz.
Dla fanek Jasona:gra w serialu Devious Maids, dopiero zaczęłam oglądac ale zapowiada się naprawdę dobrze.
Sorki, że nie ma ć, ale moja klawiatura tego nie wklepuje.
ja właśnie sobie zamówiłam 1 część i przeczytam ją dlatego bo tam jest Aria z Jasonem : D
W pierwszej!? Jestem po trzech i tam jest Ezra, ale na szczęście wraz z trzecią żegnamy się z tym bohaterem w dość spektakularny sposób. Nie powiem, ja byłam bardzo zadowolona.
Co do poprzedniego wpisu, to mam podobnie. Czytam raczej kompletnie inne książki, ale po PLL sięgnęłam, aby porównać sobie historię Sary Shepard z wizją Marlenki :)
Nie jestem fanką Ezry, ale Jason też szczególnie nie przypadł mi do gustu. Zaliczam się raczej do fanek Tobyego :P liczę, że Aria pozna jakiegoś przystojniaka, z którym będzie.