Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73542
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Co myslicie o tych blizniaczkach w okularach ? Mnie troche przerazaja haha jeszcze ta lalka zamiast Jezusa wygladala jak
one.

ocenił(a) serial na 3
Tweety_filmweb

ta lalka wyglądała bardziej jak Mona c;

lolka003

faktycznie :D hah zapomialam ze ona tez kiedys byla taka kujonką w okularach, mój błąd

ocenił(a) serial na 8
Tweety_filmweb

Na pewno współpracują z Ali, jak i wiele innych uczniów ze szkoły. W Brew Paige powiedziala, ze śledziła je aż dotarła do jakiegoś domku, gdzie stało dwanaście samochodów. Ali na 100% ma swoją armię.

maaandyyy

Ali nigdy się nie zmieni. Poniewierałą dziewczynami, a gdy te w końcu przejrzały na oczy, to ta pokazałą swoją prawdziwą twarz. np; podczas rozmowy z Emily. Przyszła do niej, rozmawiały, Alison już chciała wyjść, ale Kiedy Emily powiedziałą, zeby została, to uśmiechnęła się arogancko i dumnie, a gdy już się odwróciła do Em, miała smutek wypisany na twarzy. A potem jak walnęła ją z bara. Kolejny przykład; akcja w szkole, gdy Ali stoi ze swoją nową świętą czwórką, uśmiecha się do Mony.
Nawet jej postać jest świetną aktorką.
Alison jest bardzo niebezpieczna, sprytna i wie, że skinie palcem i ma połowe Rosewood po swojej stronie, przez co to wykorzystuje.
Nie wiem, może zabiła rzeczywiście Alison.
My myślimy, że to peruka, ale co jeśli chceli żebyśmy tak uważali?
Z początku nawet myślałam, ze ona jest A, ale przecież A na nią napadło i omal by ją nieudusiło, gdyby nie Emily...

Angeelaa

Nie wiem, może zabiła rzeczywiście Mone.*