Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73549
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

czy wy również jesteście zaskoczeni finałem? nie rozumiem Alison żyje? czy Toby i Mona są dobrzy? o co chodzi?

ocenił(a) serial na 8
igusia691

chyba poszli w tą wersję, że Ali ma bliźniaczkę. wydaję mi się, że są dwa A (dobre i złe) Toby i Mona (trafili do tego dobrego pod przymusem) myśleli, że robią te złe rzeczy, a tak naprawdę to drugie A (Melissa/Jenna/Shana) to to złe A. Alison jest w tym dobrym A, bo przecież zawsze jak ją widzimy pomaga kłamczuchą.

ocenił(a) serial na 8
skinnymonster

*kłamczuchom

skinnymonster

A możesz mi powiedzieć dla czego Mona przystąpiła do A? wiem że to było powiedziane ale chyba nie oglądałam zbyt uważnie :)

Magi6

nie przystąpiła, ja to rozumiem tak (jej rozmowa w aucie z dziewczynami, chyba, że kłamała) była sobie Mona mająca pamiętniki Ali, prześladowała dziewczyny, następnie jak była w psychiatryku współpracę zaproponowała jej rc, gdzieś między czasie do ich szeregu przyłączył się Toby ;)

willemite

może już coś spiskowały zanim tam trafiła, bo jest scena jak mówi co rc, zrobiłam wszystko co mi kazałaś, czy jakoś tak (chyba początek 3 sezonu) w 24 mówi, że myślała, że będą partnerami, ale rc jej zabrało dziewczyny

willemite

a ja mam jeszcze inne pytanie? jesteście pewni, że to była na 100% Ali? przecież Hanna była półprzytomna więc mogła mieć halucynacje? później Aria pow, że to była maska. A gdzie w tym czasie jak rc pochylało się nad Hanną była Spencer i Mona one jakoś później dołączyły ? może to był faktycznie ktoś w masce? (oby, moja radosna nadzieja)

willemite

a może Spencer w międzyczasie jest dalej w Ateam, i gadała z rc i już wie kto to jest i teraz z Moną będą udawać, że to Ali ?

ocenił(a) serial na 7
willemite

Nie spodziewajmy się jakichś skomplikowanych zwrotów akcji, to zbyt ambitne jak dla twórców serialu. Na pewno wprowadzą motyw bliźniaczek, i znając życie nie zostanie nam konkretnie wyjaśnione po co właściwie A dręczyło dziewczyny, i jaką dokładnie rolę pełnili Mona i Toby. Wybielą ich żeby Toby mógł być ze Spencer, a Mona znów będzie się przyjaźnić z Hanną -.-