jest dopiero na 1 sezonie , już kończę i jezuu jak widzę ile jeszcze jest sezonów , to normalnie : D
własnie dla mnie za mało tego jest ogladam 3 raz juz i niedługo skoncze :)co ja bd robic :( a co do twojej odpowiedzi to jeszcze nie do konca wiadomo :) ale ogladaj bo to jest superrrrrrrr
szczerze podejrzewałam duzo osób ale naprawde teraz nie wiem -tyle sie zmienia ,wszystko tak szybko .....znalazłam ten serial we wakacje i mimo ze juz 3 raz ( jak ci wczesniej wspominałam) ogladam to nadal mi sie nie znudziło dziewczyny sa superowe ,brzebojowe smieszne szalone i piekne przede wszystkim :) he he a z facetów najbardziej lubie JASONA (tego drugiego aktora )pewne niedługo sama zobaczysz :) ale z sie rozpisałam :D
Ja też lubię Jasona, ale jakoś narazie bardziej lubię Ezrę . i Toby w sumie jest spoko ;)
ale w 1 odc 1 sez Em,Ar,Hanna i Spen dostały wiadomość w tym samym czasie i to niemożliwe żeby wysłała je wtedy Aria. zresztą w 1 sezonie Ezra i Aria się pokłócili z powodu A.
Ja sądzę , że to ktoś inny. Inne przypuszczenia?
a bylo pokazane to cialo? Nie, mowie ci obejrzyj sobie do konca trzeci sezon i sie nie rzucaj tutaj
Czyli ciekawosc i ineterosowanie sie to jest rzucanie? Aha,sory nie wiedzialam. O 100 zaloze sie ze to nie amber
a oglądałaś odcinek 10 sezon 1? Obejrzyj, nie możliwe żeby siedzieli w aucie i się całowali, a jednocześnie pisali na szybie. Ale nie możliwe żeby się pokłócili z powodu A która napisała na telefon Ari a Ezra to przyczytał.
poczekaj, a zobaczysz... nikt też się nie spodziewał, że Toby jest w "'A' teamie", jeśli jesteś na pierwszym sezonie, to wszystko przed Tobą, a Twoje dotychczasowe przypuszczenia dotyczące 'A' zmienią się jeszcze 53453654645357152194 razy (:
podpisany kontrakt na 5.a skoro juz mowa o tobim i jego "niby jest" to spencer tez jest;) ale tak naprawde zadne nie jest.i gdzie tu sens ;]
a na szybie to z tego co pamietam pisal noel i z A to nie mialo nic wspolnego.
Mona też udawała, że A ją szantażuje, a potem się okazało, że jest w A teamie. Więc owszem, mogli się pokłócić, ten serial jest tak pokręcony i ma tyle bezsensownych wątków, że wcale by mnie to nie zdziwiło. :)
Dopiero w ostatnim odcinku 2 sezonu okazalo sie ze w a teamie od początku byla Mona.Potem w 3 sezonie dziewczyny skapną sie ze jest ktos kto jej pomaga i nieoczekiwanie okaze sie ze jest to Toby xD Spencer dostanie do głowy i po swoim depresyjnym pobycie w psychiatryku tez wstapi do a teamu.Okaze sie ze Toby robil to zeby pomoc Spencer wiec w ostatnim odcinku 3 sezonu pracują juz razem jako podwojni agenci xD W tym samym odcinku poznajemy tozsamosc red coat czyli dziewczyny ktora wydawala rozkazy Monie( ale dopiero od 2 sezonu bo na samym poczatku byla tylko Mona). Red coat okazuje sie UWAGA UWAGA Alison xD Ale mozliwe ze dziewczyny znowu mialy halucynacje...........
Nie ma to jak wchodzić na forum serialu mystery, nie widząc wszystkich odcinków. -.-'
kończe ogladac 3 sezon i jak dla mnie A to musza byc osoby ktore na prawde nienawidzą dziewczyn...co one zrobily temu A, że tak sie na nich wyżywa...
Alison robiła okropne rzeczy, one były przy niej widziały jak jest,wiedziały o jej sekretach (nie wszystkich,jak widać) ,ale pomimo tej wiedzy zgadzały się na to. Uzalezniała je od siebie, ponoc byla ich przyjaciółką ,ale na nie równiez trzymała haki. Szantazowała wszystkich nawet osoby ktore teorytycznie były jej bliskie, A również mgło być jej ofiara np. Mona jest potwierdzeniem tej teorii. Alison wyżywała sie na niej od lat, poniżała ,dziewczyny widziały ,pomimo,że się z nią nie zgadzały nic nie zrobiły bały się ,przeciez jak widac po 'śmierci' Alison Mona nie róznila sie od nich specjalnie,co więcej stała się tymczasową przyjaciółką Hanny. Robi to co robiła alison ,tyle,ze ze zdwojoną siłą. Myślę,że jest to ktoś bliski Alison ,to ktos kto zna jej sposób myslenia, ktoś kogo naprawdę skrzywdziła. Jesli ktos czytał ksiązki domyśla sie o kim piszę. Jesli serial idzie w tą stronę,a jak na razie idzie,to wiem kto to.
Bliżniaczka czyli prawdziwa Alison , tyle ,że tak naprawdę dziewczyny nie znają Alison (wiem to brzmi absurdalnie),a courtney która sie pod nią podszywała (ponieważ została uznana za psychicznie chorą dzięki Alison która była zazdrosna o nią,przez jej manipulacje rodzicami i lekarzami aby odzyskać normalne życie podczas wizyty w swoim rodzinnym domu, kradnie pierścionek Ali z wyryta litera "A" i w momęncie w którym ma wrócić do szpitala jej rodzice biora ja za Alison, w ten sposób ona zostaje natomiast prawdziwa Alison zostaje przewieziona do psyhiatryka) . Myślę,że ich aniołem strózem który kiepsko wywiazuje sie ze swoich obowiazków jest courtney ,natommiast wrogiem Alison rządna zemsty. Inna kwestią jest ciało które zostało znalezione, według książek courtney została zamordowana przez Alison i to jej ciało zostało wtedy znalezione , została pochowana jako Alison ,ale pnieważ nikt go nei widział trudno stwierdzic czy to rzeczywiście było jej ciało szczegolnie że z finałowego odcinka 3 sezonu ktos wyciagą zakopaną moim zdaniem Courtney.