PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73318
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

wiem, że te pytanie pojawiało się już wielokrotnie na forum, ale może ktoś zmienił zdanie,
albo coś. ;)
ja przez pewien czas myślałam, że to melissa, ale później uznałam, że "a" to musi być ktoś
ze szkoły, bo jak tylko coś się działo, to dostwały smsa, nawet w szkole, a melissa nie
mogła tam być.
przez pewien czas myślałam też że być może alison wciąż żyje, w końcu nie pokazywali
nigdy jej ciała, więc może a to jakoś tak załatwiło ;p ale teraz ta teoria wydaje mi sie mało
prawdopodobna.
ian i jason wydają się trochę podejrzani...
ale ostatnio pomyślałam o jenn'ie. na początku nie sądziłam żeby ona to robiła, ale teraz tak
sobie wymyśliłam teorię spiskową, że ona widzi (bo np. jej zrobili jakas operacje i odzyskała
wzrok) ale nikt o tym nie wie, a ona udaje niewidomą ;) ojj, wiem, starsznie naciągane... xD
a więc co wy myślicie?

i jeszcze jedno, myśle ze "a" i zabójca ali to 2 rozne osoby ;)

atyde96

http://www.filmweb.pl/serial/Pretty+Little+Liars-2010-556945/discussion/Kim+jest +%22A%22+Lista.,1577199

Z całym szacunkiem - identyczny temat już istnieje. Jeśli masz coś do dodania - zapisz tam swoje spostrzeżenia zamiast zakładać taki sam, nowy temat. (-;

A co do Twojej wypowiedzi.. Mi się wydaje, że zabójcą Ali była Melissa. A koniec sezonu mnie jeszcze w tym potwierdził. Prawdopodobnie się mylę, ale 'pogdybać' można. xd Co do "A" od początku stawiałam na Sean'a.