Serial jest nudny. Myślałam, że się rozkręci ale drugi sezon zapowiada się podobnie.
Nie musisz mnie rozumieć:) Serial nie trzymał mnie w napięciu, a niby takie ma być jego zamierzenie. Poza tym jeżeli są już nowe wątki to nie są aż tak ciekawe, że nie mogę doczekać się kolejnego odcinka. Mnie ten serial nie porywa, ale każdy lubi co innego.
nie uważam, by serial był nudny. dużo nowych wątków, niewyjaśnione kwestie, ciekawe postacie + całkiem dobra gra aktorska.
naprawdę nie wiem, czego - twoim zdaniem - jeszcze można wymagać od serialu, aby móc nazwać go ciekawym...
Hmm, mnie ten serial niesamowicie ciekawił do 9 odcinka chyba, potem cały entuzjazm opadł, kiedy stwierdziłem, że zapewne będą większość zagadek rozwiązywać w ten sposób, jak z ciemnią (jednym słowem - nieciekawy ;]). Nadal lubię ten serial, jak kiedyś, ale nie czuję już tego, co wcześniej. Moim zdaniem odwlekanie w nieskończoność odkrycia tożsamości "A" jest bez sensu, teraz zawsze będziemy myśleć o tym, że jeśli ktoś odkryje, kim on jest, to że albo się myli, albo go ktoś porwie, ile tak można? Moim zdaniem serial powinien zakończyć się na dwóch sezonach (ewentualnie wątek "Kim jest "A?" i zacząć jakiś nowy).