Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

odcinek

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego trzeca tak dlugi czekac na nowy odcinek PLL?:(

polaxx

Zostało raptem 5 dni;)

Szybko zleciało:)

użytkownik usunięty
polaxx

Niestety takie zasady rządzą w amerykańskiej telewizji. Przede wszystkim produkcja serialu trochę trwa więc,aby nakręcić dodatkowe odcinki potrzebują mniej więcej dwa miesiące. Ponadto nie opłaca im się wynajmować studia do produkcji odcinków,które będę emitowane w porach gdy ominie ich badania pod względem oglądalności, targetu. Dodatkowo ramówka pewnie jest przepełniona więc na miejsce PLL na czas tzw. hiatus wejdzie inny serial i tak koło się zatacza.

ocenił(a) serial na 8
polaxx

No ake następny odc 8 stycznia masakra;(

ocenił(a) serial na 7
polaxx

Gdyż połowa odcinków w sezonie leci latem.

ocenił(a) serial na 5
polaxx

Finansowo to im się opłaca. Po pierwsze dłuższe oczekiwanie na serial jest związane z większą oglądalnością (więcej oglądających dojdzie lub nie będzie mogło się doczekać odcinka w necie i będzie oglądać normalnie, co przyniesie kolejne korzyści). Poza tym dzięki takim przerwom serial jest dłużej na antenie - więcej kasy... Ludzie codziennie będą sprawdzać twitter itp. wgl. popularność wiele daje, a w przerwie tej np. ja doszłam do oglądających... Ludzie w internecie rozprzestrzenię informację o tym, że nie ma nowych odcinków no i oglądający się zwiększą. Poza tym jeśli chodzi o korzyści np. dla Polski. Serial zostanie przetłumaczony przez internautów i wystarczy tylko poprawki zrobić, sprawdzić i coś pozmieniać aby ludzie się nie zorientowali. To przynajmniej takie moje domysły, ale to bardzo prawdopodobne. Zresztą nie opłaca się wydać serialu i puścić codziennie po np. 2 odcinki i skończyć, bo nie zarobią pieniędzy............