Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Pierwsza oficjalna zapowiedź 5 sezonu, obraca się wyłącznie wokół tego czy !SPOILER! Ezra
przeżyje.
Usuńcie spację. :)
uk.eonline. com/news/537839/pretty-little-liars-brace-yourselves-for-this-shocking-first-loo k-at-
season-5-watch-now?cmpid=eonline-
twitter&utm_source=eonline&utm_medium=twitterfeed&utm_campaign=twitterfeed_topst ories&dlvr
it=48939

julix1708

podobają mi się te biegające postacie w maskach, może być ciekawie :D

ocenił(a) serial na 8
julix1708

Dajcie mi już czerwiec.

wreckerso

ja na nieszczęście będę na wymianie 10 czerwca i chyba szału dostanę myśląc, że wszyscy już mogą obejrzeć, a ja muszę czekać na powrót do Polski! :(

ocenił(a) serial na 8
julix1708

O kurde.. z jednej strony ci fajnie, bo ja na przykład zawsze marzyłam o takiej wymianie, niesamowita przygoda. Ale moja szkoła nie oferuje takich zajebistości. A z drugiej nie pooglądać 1 odcinka pll to grzech :D

wreckerso

Gdybyś poznała moją korespondentkę entuzjazm by Ci minął. Ale i tak się cieszę z wymiany, chociaż będę musiała czekać prawie tydzień dłużej na 5 sezon :D

ocenił(a) serial na 7
julix1708

Ja oglądałam promo na youtube, tam jest już od dawna :D

To, że Ezra przeżyje byo oczywiste. Aktor przedłuzył kontrakt na sezon 5,a serial bez Ezry... jakoś go sobie nie wyobrażam.

Myslę jednak (a szkoda, bo bardzo bym chciała), że nie dowiemy się od Ezry kim jest A, bo straci pamięć albo coś. Ale to tylko takie moje przypuszczenia.

Ateliee

Na pewno przeżyje, w końcu to PLL. Też tak myślę, to typowe dla tego serialu. Utrata pamięci po postrzeleniu w brzuch (o ile dobrze pamiętam) jest nieco naciągana, ale jestem prawie pewna że tak będzie. ;_;

julix1708

Niestety się rozczaruję, z takim własnie zwrotem akcji spotkałam się w serialu, który nie jest dla nastolatek. Bohaterka została postrzelona w brzuch i nie pamiętała tylko jakieś podstawowe rzeczy.

Wybacz, nie nie napisze jaki to serial, ale nie chce spoilerować. :)

ocenił(a) serial na 5
ameliacarmen

Revenge :)

użytkownik usunięty
julix1708

Spodobał mi się motyw z postaciami w maskach, scena wygląda na spektakularną.;-)
Mam nadzieję,że nie będą przedłużać kim jest A w nieskończoność...;-)

Jestem ciekawa o co w niej chodzi, mam nadzieję że tego nie spieprzą.
Obawiam się że będą przedłużać... Chyba że znów będzie jakiś pomocnik A ujawniony, ale Big A na pewno na samym końcu, a prawdopodobnie będą ciągnąć jeszcze szósty sezon.