weszłam dziś na wikipedie i zauważyłam coś takiego w info o "A" chodzi mi głównie o jego dwóch ostatnich członków w których dopisali Alison
"A" – główny antagonista całego serialu, który prześladuje główne bohaterki (a co się potem okazuje – prześladował również Alison). Później okazuje się, że nie jest to jedna osoba, ale parę osób współpracujących ze sobą. Mimo, że często "A" próbuje ośmieszyć, lub nawet zabić dziewczyny, to czasami im pomaga – np. uratował Spencer przed Ianem, który próbował ją zamordować na wieży kościelnej. "A" robi to wszystko z powodu chęci zemsty za to, co dziewczyny zrobiły przez zniknięciem Alison. Prawdopodobnie ktoś z policji dla niego pracuje, bo często "A" udaje się uciec przed wymiarem sprawiedliwości. Znane osoby, które pracują z "A":
Janel Parrish jako Mona Vanderwaal – pierwsza ujawniona, w finale 2 sezonu "unmAsked". Prześladowała dziewczyny głównie przez 1 i 2 sezon, potem jej rolę przejął ktoś inny. W 3 sezonie zostaje wyrzucona z "A"-Teamu, bo pomagała dziewczynom w walce z "A" od środka. Przyjaciółka Hanny, również interesuje się modą. Chciała być jak Alison, przez co często była przez nią wykorzystywana i ośmieszana.
Troian Bellisario jako Spencer Hastings – trzecia ujawniona, pod koniec 3 sezonu. Dołączyła do "A"-Teamu dzięki swojemu byłemu chłopakowi – Toby'emu. Współpracuje jednak z "A" tylko by dowiedzieć się kto za tym wszystkim stoi. W finale 3 sezonu prawdopodobnie została wyrzucona.
Sasha Pieterse jako Alison DiLaurentis – czwarta ujawniona, w finale 3 sezonu. Jest przywódczynią "A"-Teamu
co?? nic w finale 3 sezonu nie ujawnili :/ to, ze red coat mial twarz Ali (mogla to byc przeciez maska) i niby uratowal dziewczyny z pozaru to jeszcze nic nie znaczy! a w szczegolnosci w tym serialu - lubia nas zaskakiwac, wiec nie wierzylam bym temu :)
Tak, to zwykle bzdury. Ktos pomyslal, ze Ali jest Red Coat - a za tym idzie ze niby jest A. Tego nie wiemy!!!