Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=WXPxjxdhHms

Co myślicie?

Toby chyba jednak rzeczywiście jest dobry i kocha Spencer : /

accidenti

Mnie tam bardziej zastanawia ciało dryfujące w basenie.

ocenił(a) serial na 10
GodMather

To jest Emily.

little_liar

Miałam nadzieję, że to może będzie Paige. Chociaż Emily też w porządku.

ocenił(a) serial na 7
GodMather

Wygląda jakby A coś jej zrobiło, chociaż pewnie tak sobie tylko pływa.

użytkownik usunięty
accidenti

Najlepiej nie sugerować się zwiastunem nowego odcinka, bo jak to zazwyczaj bywa sceny są wycięte z kontekstu i w odcinku mogą one inaczej wyglądać.;)
Mam nadzieję,że pociągną dalej "śledztwo" z Moną;) Przypadła mi do gustu cała ich "współpraca".

ocenił(a) serial na 10

dokładnie, tak jak to aresztowanie Ezry :D

ocenił(a) serial na 7
megaami

Fakt. Może to będzie tylko wizja Paige, której ktoś powie, że Emily się coś stało.

użytkownik usunięty
accidenti

Odcinek jak na poziom Pretty Little Liars jest niczego sobie. W telegraficznym skrócie:
+A w końcu powzięło kilka decyzji i podejmuje jakieś kroki. Miło urozmaicenie,gdyż tego brakowało najbardziej w III sezonie.
+Mona i jej współpraca z dziewczynami. Dzięki niej kłamczuchy szybciej rozwikłają zagadkę niż jakoby miały być same.
+Motyw papugi i dźwięk klawiszy telefonu.
+Komizm sytuacyjny, wracają do dawnego klimatu PLL.
-Emily i jej wypadek przy pracy. Uderzyła głową o "ścianę" basenu i ją tak bez niczego wypuścili do domu. Trochę mało realne, w odcinku wyglądało to bardzo poważnie.
-Brak zamysłu dziewczyn,aby nagrać papugę. One chyba się jeszcze nie nauczyły,że muszą dowody trzymać w bezpiecznym miejscu czy dokonać kopi.
-Nowy pomysł na przedstawienie Alison: techniki manipulacyjne zahaczające o psychiczne skłonności. Ogólnie cała metoda na "bezdech" mnie rozbawiła.

ocenił(a) serial na 10

Mnie odcinek się bardzo podobał. Jedyny minusy to nie ogarniam jak kilka osób może się nie zorientować że ktoś chodzi mu po domu i do tego wyszedł wynosząc ptaka, który non stop niby śpiewał... No i ta sytuacja z Emily, powinna być w szpitalu bo to wyglądało na bardzo poważne, ale cała sytuacja na plus :)

użytkownik usunięty
spyro0

One do dnia dzisiejszego, nie ryglują drzwi czy okien. A o zapisanie się na kurs samoobrony to nie ma co liczyć? Przez trzy sezony dopiero teraz Aria, uświadomiła sobie,że jednak umiejętności w tej dziedzinie pomogły by jej w teoretycznym starciu z A.

U nich wykształciły się zdolność teleportacji, gdyż w odcinku ( w którym Aria zachorowała, bodajże "Misery loves comapny") Meredith pojawiła się przed Arią nawet będąc u góry a schody w domu mebla składanego są tylko jedne. Więc jakim cudem pojawiła się przed Arią?;)

użytkownik usunięty
spyro0

Mnie rozbawiła scena,w której Aria szkoli się w sztuce walki ;) I tu jej komentarz "Look, I am small and it makes me an easy target. It is universal rule". Każdy kto mierzy mniej niż 170 cm, jest w stanie to zrozumieć ;)

użytkownik usunięty

-Tak sobie przemyślałem ten motyw z papugą i mam wątpliwości co do realizacji. Czy nie przypadkiem różne telefony mają inne dźwięki stonowanej klawiatury? Musiałby się dowiedzieć,który model telefonu zarejestrowała papuga. Nie wiem co o tym myśleć.

ocenił(a) serial na 10

A nie sadzicie, ze w domu Ali ktos jednak zagladal przez firany...mama Ali jakas zbyt pewna jest .

ocenił(a) serial na 10
accidenti

ha ha Aria lubi całować chłopców ktorych zna około 10 minut ..... ale trzymam kciuki za nia i JAKA najlepsza koncówka muslałam ze A pozera ta biedna papuzke z wnetrznosciami hahaha

ocenił(a) serial na 6
ada565

Końcówka genialna :D Myślałam dokładnie tak samo!

ocenił(a) serial na 10
Castiel_69

Wy to macie wyobraźnie, .ja bym na to nigdy nie wpadł =.=

Odnośnie tej wersji z tonową klawiaturą - zanim Spence na to wpadła, to przeszło mi to przez myśl - ale za długo papuga śpiewała.dźwięki rodem z mojego domofonu podczas wpisywania kodu!.potem dopiero pomyślałem sobie 'no tak! w USA mają pewnie dłuższe numery jak spence też na to wpadła =.=

Całkiem ciekawy motyw, ciekawe jak zostanie rozwinięty... może Spence wpisze ten numer w końcu bo albo mi się zdaje, albo na sekretarce Arii papuga się nagrała :)

Odnośnie schodów haha ja nawet tego nie wyłapałem, pewnie błąd ekipy filmowej. (nie pomyśleli o tym wybierając lokacje :D)

ocenił(a) serial na 10
accidenti

Jeszcze podoba mi się to, że ich przyjaciółka została ranna - a one o tym zupełnie nie wiedzą i nawet chyba się nie przejmują tym, że jej nie ma. Dla mnie sytuacja jest trochę nierealna i dziwna....

accidenti

taa Toby miał potencjał, ale jednak jest dobry słodki kochający kluchowaty ciapowaty i w ogóle nuda. Mona teź już jest tylko ofiarą i nadal walczy z odrzuceniem. W roli mrocznego prześladowcy matka Hanny na szpileczkach. Wiecznie nieznane A się panoszy, jak jeszcze nigdy. Kłamczuchy nie próbują zrobić zupełnie nic z tym tematem. Nawet chyba w googlarkę nie wpisały :jak się pozbyć prześladowcy"

ocenił(a) serial na 9
flawik

Absurdy tego serialu nie mają granic, aczkolwiek gdyby ich nie było, nie było by również serialu. Normalny logicznie myślący człowiek od razu złożył by doniesienie na policję i po sprawie, ale w takim przypadku serial zanim by się zaczął, na dobre by się zakończył., więc przestałam zwracać uwagę na te wszystkie niedociągnięcia, których jest ogrom. Co do mamy Hanny, jestem pewna, że to "A" ją wrabia, może i spotkała się z Wildenem, ale okażę się, że nim wyjechała jeszcze żył. W tym serialu zawsze gdy coś okazuje się oczywiste, nigdy takie nie jest.

aangelika21

Seksi fotka z rąsi ;)

użytkownik usunięty
Salvia

W jakim celu ten komentarz? Jeśli chcesz poddać ocenie czyjeś zdjęcia wejdź sobie na fotka.pl

Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję wiedzy w kwestii tego co znaczy poddawać ocenie :)

ocenił(a) serial na 9
Salvia

Dziewczyna po prostu nie ogarnia:)

accidenti

Kiedy Emily chciała wygarnąc Monie po tym jak zobaczyły, że przyczepa przepadła, Aria nie powiedziała- Zostaw ją albo odpuśc tylko-Zaczekaj. Jakby czekała aż ją zaczną dusic. Coś dla zwolenników teori Arii jako BigA.

A Jake jest całkiem całkiem, wlepia się w Arie jak kiedyś Jason.

ocenił(a) serial na 7
accidenti

Odc spoko, chociaż rozbawiło mnie nieco "wait" Arii na początku odc. nie wiem co chciała zobaczyć, jak Mona odjeżdża autem? A tu psikus, ktoś chciał Mone udusić! Aria ma chyba wewnętrzne trzecie oko

ocenił(a) serial na 5
ilovecinema

odcinek dobry, ale ja na miejscu matki Ali od razu strzelila bym jej w twarz a nie zeby gowniara wymuszala w ten sposob co tylko chce :p
seksowny instruktor Arii oczywiscie na plus!
Spencer z tym uniwerkiem..myslicie ze to prawdziwy list z odmowa? jesli sie nie myle to swoje podanie Spencer dala Cece a ta niby podala dalej w co szczerze watpie..

ocenił(a) serial na 7
rachel20

Może Aria jest głównym A i zapisała się na zajęcia samoobrony, bo zobaczyła, że jej pomocnik zawalił sprawę z uduszeniem Mony, która go uderzyła,

ocenił(a) serial na 5
accidenti

Jesli glowny A jest Red Coat to raczej to nie mozliwe, bo kiedy w ostatnim odcinku 3 sezonu helikopter z A ladowal Aria byla w domku z reszta dziewczyn. ale po tym serialu wszystkiego mozna sie spodziewac :)

ocenił(a) serial na 9
rachel20

Kurczę nudzi mnie już ten serial po tym odcinku spodziewałam się czegoś więcej a tu lipa. A nie mogłam się doczekać aż wróci emisja serialu. Mogliby już jakoś rozkręcić akcję czymś zaskoczyć a nie nudzić :(

ocenił(a) serial na 8
MySecretLifeLove

dokładnie to samo stwierdziłam jak oglądnęłam ten odcinek. Nudy. Niestety. A chcialam zeby to sie jakos rozkrecalo w miare szybko i ciekawe zwroty akcji...no ale zobaczymy dalej. Dobrze chociaz, że Hanna ma juz dlugie wlosy :D

ocenił(a) serial na 7
rachel20

dostała potwierdzenie

ocenił(a) serial na 7
ilovecinema

po prostu bała się że Mona będzie coś kombinować. Z całej czwórki Aria ma do Mony najmniejsze zaufanie

ocenił(a) serial na 7
goldendagger

Odc nudny.Ciekawa sprawa może byc z ta papuga.Ale po co wlaczaja matke tobiego do calej sprawy?Ja mysle,ze matka hanny zabila wildena.