niedługo juz wakacje. Chciałabym zacząć oglądać jakiś serial tylko nie wiem co wybrać [ogladałam już: 90210, pamiętniki wampirów, plotkara, pretty little liars i zaczełam ogladać teen wolf] .. może zaproponujecie cos co może mi się spodobać
Ja również polecam Glee. A także The Nine Lives of Chloe King, które dopiero co weszło na antenę 14 czerwca, ale serial zapowiada się bardzo fajnie. W Ameryce emitowany jest we wtorek, tuż po PLL, czyli u nas jest we środę... Niestety serialu nie ma jeszcze w bazie filmwebu bo moderatorzy chyba się trochę lenią...
Ja polecam także:
Switched at Birth, (narazie są 2 odcinki) którego także nie ma w bazie film weba.
Friday Night Lights
Shameless
Ja polecam Veronicę Mas.!
To mój ulubiony serial i jak dotąd nie oglądałam nic lepszego.
Co prawda końcówka rozczarowuje, ale serial i tak jest cudowny!
Shameless! Suuuper serial skończyłam go w 2 dni. Ja jeszcze oglądam Cougar Town: Miasto kocic i jest po prostu świetny ;D
Sherlock z 2010 roku, co prawda ma tylko 3 odcinki (po 1,5 godziny każdy), ale jest świetny.
Roswell, jeśli tylko lubisz takie klimaty na pewno Ci się spodoba.
Glee - fajne, ale tylko pierwszy sezon, Weronika Mars - faktycznie, cudowne, końcówka troszeczkę "niedorobiona", ale i tak świetne. Oczywiście Pratty Little Liars jest najlepsze :D