http://abcfamily.go.com/shows/pretty-little-liars/mobile?cid=pll_pllmobileextras
na tej stronie znalazłam coś ciekawego. Można wpisać numer telefonu komórkowego i dostawać sms-y od 'A'. Jestem tego ciekawa, ale nie wiem czy to bezpieczne( czy to nie jakiś wkręt). Czy ktoś wie coś o tym??
Z góry dzięki:)
siet nie moge wyslac do Was prywatnej wiadomosci bo nie mam punktów;p okey wysle wam maila na gg i tam to uporządkujemy. Mój nr gg 34154344
Jak już mówiłam możemy wiek podać. jak masz czas to mogłabyś jutro zrobić maila
Juz zalozylam maila jesli jestescie chetne to napiszcie tutaj , a ja kazdemu kto wyrazi chęc wysle priv wiadomosc;)
Nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, nie mam tylu punktów.. :-( Wysłałabyś mi dane do poczty na adres mona98@interia.pl ?
A może zrobi któraś nowy numer gg i napiszemy na niego, jutro wieczorem albo w niedzielę zrobimy konferencję i się podzielimy?
Nie wiem czy jeszcze mogę... w każdym razie mnie również pomysł przypadł do gustu i napiszę swój numer gg, jeśli nadal mogę się załapać. ;) 6260583
O mój Boże, tyle się tu dzialo, jak mnie nie było! Ale normalnie genialne macie pomysły! jak najbardziej nadal dołączam. <3
Tyle że my już mamy wybrane "nasze" A. więc.. chyba jest za późno.
No chyba że jeszcze parę osób się zgłosi? Wtedy można byłoby jakoś dopasować ;-)
dziewczyny, nie piszcie tutaj, że jestescie chetne tylko dajcie mi znac na gg(numer podany w powyższych postach) wtedy jak sie kilka z Was zgłosi będę mogła cos pokombinować:)
powiem wam że mogłyście poczekać dłużej z tym losowaniem aż zbiorą się wszyscy chętni
to nie jest losowanie. Każdy może się jeszcze zgłaszać na moje gg. Dzisiaj odpowiadam cały dzień i już doszło 6 dziewczyn. Więc jesli jestes chetna napisz. Z tym ,że jeszcze jutro bede miec dostep do gg. Pozniej dopiero w piątek.
Wszyscy chętni się nigdy nie zbiorą.. ;-) Myślę, że ciągle ktoś nowy będzie chciał dołączyć. ;-)
Chętna, chętna! Maksymalnie, definitywnie i niezaprzeczalnie chętna. Ach, zawsze chciałam być taką A! :P
A ja nadal nie dostałam od Ciebie odpowiedzi, może Ci się zagubiła moja wiadomość wśród innych, mam napisać jeszcze raz? :)
Tak ? Szkoda ;/ A może zaczniemy od nowa ten temat co ?
@megaami może ty będziesz pomysłodawczynią ?
Podaj gg i wszyscy którzy też będą chcieć również się zapiszą :D
Co powiesz na to ? :)