http://hollywoodlife.com/2013/03/26/pretty-little-liars-spin-off-ravenswood-abc- family/
ciekawa jestem co to niby będzie, skoro mowa o jakiejś klątwie a PLL to jednak s-f nie jest, chyba, że mówimy o fantastycznym nagromadzeniu bzdur w tym serialu :)
Klątwa może polegać na tym, że dziewczyny takie jak Alison giną w nieznanych okolicznościach i stało się to już poniekąd tradycją. Stąd nazwanie to klątwą, ale to tylko luźne powiązanie.. mogą być inne ;)
to chyba najbardziej logiczne megaami ;) ja osobiście czekać z niecierpliwością !
wydaje mi się, że spin-off nie byłby głupim pomysłem, ale gdyby opowiadał o losach dziewczyn "po A"
mogliby wreszcie zakończyć jakoś to nagromadzenie coraz większych bzdur w PLL, wyjaśnić kto był A, po co itd. (coraz bardziej mi wszystko jedno, po prostu chcę już wiedzieć i mieć z głowy) i zrobić zwykły serial obyczajowy o tym jak dziewczyny żyją np. na studiach (bo w czasie serialowym to mniej więcej tak wyjdzie, za kilka miesięcy kończą liceum)
no i bohaterów tego serialu poznamy już w Halloweenowym odcinku PLL ;) jak sądzicie? czy akcja Halloweenowego odcinka PLL będzie rozgrywała się w Ravenswood? tzn.czy będzie coś w stylu ''dziewczyny w dniu halloween idą odwiedzić legendarne,strasznie miasteczko obarczone klątwą''? czy bardziej,że ten serial będzie miał coś więcej wspólnego z PLL ;D ?
Moim zdaniem dziewczyny będą miały jakiś luźny związek z bohaterami spin offu. Np. będzie w tym Ravenswood mieszkała ich przyjaciółka z dzieciństwa z którą sie przyjaźniły zanim poznały Alison lub coś w tym stylu. Albo jednym z głównych bohaterów Ravenswood będzie ktoś kogo znamy już z PLL np Shana.
dawno nie byłem,aż tak ciekawy !! stale szukam informacji o czym serial ma być dokładniej,ale na razie nic więcej nie wiemy ;/