czy mi się wydawało czy Ali uśmiechała sie w koncowej scenie odcinka nr 2(kiedy stoi w kapturze
wsród krzątającej się policji i gapiów) i w odc 3 kiedy wybierała suknie na pogrzeb? wydaje mi się
,że ogladjąc suknie uśmiechała się delikatnie(i wrednie),a kiedy odwróciła sie do hanny była już
smutna.
A bardzo możliwe w przypadku gdy to bliźniaczka. Bliźniaczka uderza Ali, matka chroniąc bliźniaczkę i myśląc ze Ali nie zyje zakopuje ja. Ali powraca, matka nie chce juz chronić bliźniaczki, bliźniaczka zabija matkę, więzi Ali i się za nią podszywa. Obie bliźniaczki w serialu żyją. Serial ma jeszcze kilka sezonów bliźniaczka będzie na pewno.
też jestem przekonana, że jednak będzie motyw bliźniaczki :) inaczej nie wiem w jaki niby sposób udałoby im się zamknąć te wszystkie wątki aby brzmiało to choć odrobinę realnie ;) tym bardziej że chcą ciągnąć to jeszcze 3 sezony o_0
też mi się wydaje, że będzie blizniaczka i nie mam nic przeciwko. z drugiej strony gdyby była tylko Ali i byłaby super wredna też by było fajnie.
3 sezony to strasznie długo! :-O Chociaż ja dopiero w tym sezonie zaczełam odczuwać,że cała akcja dokądś zmierza,że scenarzyści mają plan.książek jest już 15 (będzie 16) i nadal są ciekawe.jeżeli scenarzyści "podkradną" jakieś fajne pomysły to może być całkiem ciekawie.
w poprzednich tematach ktoś wspominał,że Ali zachowywała sie zupełnie inaczej kiedy wróciła z pomieszczenia w domu pogrzebowym (blizniaczka? a moze blizniaczki wspolpracuja!?). ktos też wspominał,że kiedy Ali opowiadała o "tej nocy" dziewczynom nie wspominała o spotkaniu z jenna i garettem(wspominala jednak,że ich wcześniej wyeliminowała jako podejrzanych o bycie A,więc w sumie nie musiała o nich mówic drugi raz ,ale może jednak spotkała się z nimi blizniaczka skradająca się by uderzyć Ali?).
czy ktoś pamięta co garett mówił do arii w halloweenowym pociągu tuż przed śmiercią?
co się stało z jenną? ostatnie co pamiętam to,że wyławiali ją z jeziora?przeżyła? i noel był z nią. teraz wiemy,że noel współpracuje z Ali, więc ciekawe i podejrzane.