Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73546
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Ostatnio natrafiłam w tv na halloweenowy odcinek drugiego sezonu (s02e13) który jak wiadomo był odcinkiem z przeszłości przed wyprowadzką Arii do Islandii. Mniej więcej w 8:50min Aria biegnąc po szkolnym korytarzu niechcący szturcha Ezrę, przeprasza i biegnie dalej a z tego co wiem Aria poznała się z Ezrą w jakimś barze kiedy już wróciła na stałe do Rosewood z Islandii i mniej wiecej w tym czasie Ezra dołączył do grona nauczycieli w Rosewood High. Stąd więc moje pytanie co on robił na tym korytarzu? Czy coś przeoczyłam w oglądaniu odcinków czy jak?

smoothshit

Ezra chyba studiował na tej uczelni, gdzie pracuje ojciec Arii, owszem, poznali się dopiero w barze, ale nie szkodziło to przecież temu, że mogli wpaść na siebie wcześniej, ale po prostu nie zwrócić uwagi. Aria śpieszyła się do gabinetu, dlatego nie zwróciła na niego uwagi. Ot cała historia z mojego punktu widzenia.

Madeline97

Masz na myśli pracę ojca Arii w Rosewood High czy masz na myśli Hollis w Filadelfii? Bo jeśli studiował w Filadelfii to co robił wtedy w Rosewood na korytarzu?:D

smoothshit

Hollis College. Jest jakoś w połowie 8 minuty pokazana tablica z nazwą szkoły. Stoi sobie Ezra na korytarzu, czytając jakąś ksiażkę z przyjacielem i wpada na niego Aria - kultura od niej wymaga żeby przeprosiła - i wchodzi do gabinetu ojca.

Madeline97

No tak, to wszystko wyjaśnia :) Dzięki ;)

ocenił(a) serial na 10
smoothshit

Hollis jest w Rosewood. Ojcec Arii nie pracował w Rosewood High