Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Jak sądzicie... co wydarzy się w 5 sezonie "L word"! Ja uważam,że Bett powróci do Tiny ---> TRUE LOVE :)!!! No i Carmen użądzi nam wielki come back, co będzie niezłym ciosem (i orzeszkiem do zgryzienia) dla Sharmen. Mam nadzieję,że wywalą wreszcie Jenny ---> może wypadnie z łódki i utonie :D !!! A wy??? Jak sądzicie???

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Ja nie pałam aż takim zachwytem do niej co Ty :) Ale nie powiem, zła nie była :))) Co do tej chemii to zgodzę się, że była w każdej scenie z ich udziałem, aczkolwiek mi najbardziej podobała się scenka w celi więziennej :) Nie wiedziałam, że z Bette takie ziółko xD heh :)

ocenił(a) serial na 6
calisha_88

Mi np. Candance nie podobała się wcale, w ogóle, ale z dwojga złego wolę Ją niż Jodi :) Chemia zaś to była na maxa (pomijam "Sharmen") między Jenny a Mariną. Zgadzam się zatem, że jedynem rozwiązaniem, by Jenny "uspokoić" jest powrót Mariny.

vutka

A co z Papi?? Powróci??

Milla

Właśnie przeczytałam że Papi nie wraca :( szkoda. Jak chcecie poczytać troche spoilerów to: http://www.l-word.com/news/s5june2007.php

ocenił(a) serial na 10
vutka

A ja do Jodi nic nie mam :) Choć co prawda Bette widze jedynie przy boku Tiny i odwrotnie :))))

ocenił(a) serial na 8
calisha_88

Jestem za powrotem Tibette, nie mogę patrzeć na Bette z Jodie, generalnie ta aktorka mi strasznie nie leży :)

miss_russ

mi też Jodi nie pasuje.. taka na siłę jakby. a ta pani cieśla cała której również nie lubię ale to tylko przez to że pojawiła się w takiej roli ale jako osoba oderwana od wszystkiego to może być ;)

ocenił(a) serial na 8
Manula_2

Witamy nową koleżankę na naszym forum :)

miss_russ

Bardzo mi miło :) uwielbiam ten serial tak samo jak Wy widzę drogie Panie :)

ocenił(a) serial na 10
Manula_2

Nam jest również bardzo miło :)

calisha_88

Miss Russ któż to widnieje na twoim avatarze ?? Nie mogę odgadnąć kim jest ta Pani :)

ocenił(a) serial na 10
Lady_M

Lady Nikki, ja już wiem :))) Przyznam, że również nie poznałam tej pani :) Nie wiem czy tak mogę odpowiadać, gdyż pytanie skierowanie było do miss.russ także niech i Ona odpowie :)))

ocenił(a) serial na 8
Lady_M

Małgosia Glinka dla odmiany jako brunetka :)

miss_russ

Żartujesz?! WOW ale zmiana ! W życiu bym nie zgadła. Zaczęłam już nawet podejrzewać Miss Russ ,że to twoje zdjęcie z wakacji :D

ocenił(a) serial na 8
Lady_M

Ja mam znacznie krótsze włosy :)

ocenił(a) serial na 10
7sin

Wg. mnie napewno powinna wrocic Marina i zrobic pozadek z Jenny. Bez Carmen ten film jest juz taki troszke pusty aczkolwiek nadal go uwielbiam. Oczywiscie Tina powinna byc z Bett bo to jest fantastyczna para a z Jodi moze stac sie co chce byle z dala od Bett i Tiny. Powinna zostac Papi. I musi wrócic brat Shane :)

A co sądzicie o Peige? Wg, mnie jest całkiem fajna i w jakis sposób pasuje do Shane :P

ocenił(a) serial na 8
Glupia_taka

Paige jest fajna, ale do Shane tylko Carmen pasuje :)

ocenił(a) serial na 10
Glupia_taka

Peige oczywiście, że jest fajna :))) Natomiast do Shane nie pasuje w żaden możliwy sposób. Powiele opinie miss.russ- do Shane pasuje jedynie Carmen, kropka :)

ocenił(a) serial na 10
7sin

Kate French - to kolejna nowa osoba w TLW. Znana z serialu "Wicked Wicked Games".

ocenił(a) serial na 10
7sin

No tak... ale jesli wróci Carmen to czy znowu bedzie z Shane?

ocenił(a) serial na 6
Glupia_taka

Jeśli wróciłaby Carmen to innej opcji nie widzę hahah oczywiście Shane musiałaby sie konkretnie postarać i trochę po pupie dostać, ale ... to tylko dodatkowe emocje dla nas. Po raz kolejny zatem gromkie CARMEN COME BACK !!! :))

ocenił(a) serial na 8
vutka

Mały spoiler video :
http://www.ourchart.com/node/122569
Shane ma fajne włosy, za to Bette....Podoba mi się Max na końcu :P