Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Wiem, że to własciwie nieistotne, ale ciekawi mnie jakiej orientacji są dziewczyny z The L Word?:)
Z tego co wiem, aktorka grająca Alice jest lesbijką, no i zastanawiam się nad Kate Moennig czyli Shane jest... Ona sie chyba nie przyznała, ale jak myślicie?? Fajnie jakby była "chociaż" bi ;)

użytkownik usunięty
BigMovieFan

"Skąd wiecie że jesteście Homoseksualne?"
A skąd heteroseksualni ludzie wiedzą, że są heteroseksualni?

ocenił(a) serial na 8

Nad tym się właśnie zastanawiam i prosze o odpowiedz wyczerpująca ...

użytkownik usunięty
BigMovieFan

To wygląda jakby jakiś prowokator chciał pociągnąć domniemane lesbijki do zwierzeń...

użytkownik usunięty

LOL pozdro dla kumatych :D dobrze go podejrzewałam, koleś najpierw wkleił tego posta na 1 stronie, a teraz truje dalej

użytkownik usunięty

^ O, Vesp pewnie zrozumiała mój pierwszy post - to jest, wbrew pozorom konkretna odpowiedź, która powinna dać do myślenia...

Pozdro dla kumatych.

użytkownik usunięty

Jasne, że zrozumiałam, bo to jest najlepsza i inteligentna odpowiedź :D ale BigMovie chce sobie poczytac opowieści domniemanych lesbijek o tym jak podkochiwały się w swoich koleżankach w wieku 15 lat i całowały w szkolnym schowku na szczotki ubrane w krótkie minispódniczki i krawaty :DDD

ocenił(a) serial na 10

Witam :D haa w końcu dołącze się do dyskusji o tymże serialu, a dlaczego nie chcecie opowiedzieć ;> az tak strasznie to wyglądało? te "poczatki". specjalnie sobie aż konto zrobiłam, szok

użytkownik usunięty
mythril

Nie bądź frajerem, nie wiem czy znajdziesz na tym forum ze 3 lesbijki, ale jeśli są, to niech nie będą głupie i nie odpisują rzadnych zwierzeń facecikom, taką radę im dam.

ocenił(a) serial na 8

Naprawde? Co za przypaly ... chcecie żebym wam udowodnicla czy cos? I wez tu sie czegos dowiedz od kogos jak na internecie nieczego nie ma, sa tylko jakies glupie gadania seksuologow .. a co mi z tego.. zreszta jakbym byla prowokatorem, to nie starala bym sie tak. Wiedz prosze o normalne odowiedzi ;)

Wow a z tym facetem, pochlebiacie mi :)

ocenił(a) serial na 8
BigMovieFan

Jak macie jakies odpowiedzi stosowne a nie nie domowienia ze jestem 'facetem' to napiszcie na priva albo na forum lub gg 6103850.

Dała bym wam mojego facebook-a ale nie chcem ujawniac tozsamosci tzw dziewczynskiej, i niechce zeby jak kto to bedzie czytal znajomy to pomyslal niewiadomo co ..

A jak dalej nie wierzycie no coz nic nie zrobie .. mozecie jedynie zobaczyc na moje posty i moj profil na fb.

Pozdrawiam

użytkownik usunięty
BigMovieFan

" I wez tu sie czegos dowiedz od kogos jak na internecie nieczego nie ma, sa tylko jakies glupie gadania seksuologow."

Ty sobie żartujesz?
Pytasz o oznaki lesbijstwa (lol)? Chcesz się "zdiagnozować" (lol2)? I myślisz, że zrobisz to w pięć minut i przez internet (lol3)?
Koleżanki z forum po paru postach napiszą Ci "o to już coś znaczy, na bank jesteś lesbijka". Wyjdziesz na pole i wpadnie Ci w oko chłopak. Umarł w butach, bo przecież na internecie się "zdiagnozowałaś"...
Jeśli nie jesteś prowokator - to wiesz co, odpuść sobie. Nikt nie mówił, że musisz się określać. Poczekaj, aż się sama zorientujesz "skąd się wie".

A teraz, no wybacz, ale wygląda to jak prowokacja, bo okrętnie pytasz o takie rzeczy o jakich pisze Vesper. A konkrety - zlewasz.

ocenił(a) serial na 8

Konkrety? Dalam juz wczesniej, ale jak mam cos jescze podac to nie ma sprawy, tylko powiedz co?

Jak inaczej mam sie 'zdiagnozować' jak mieszkam w malym miasteczko po pierwsze, a po 2 to nie chcem zostac tzw. zauwazona albo zeby mnie podejzewali przed faktem.

Ale exime dzieki za odpowiedz :)

użytkownik usunięty
BigMovieFan

Fajnie, to jeszcze postaraj się czytać moje posty ze zrozumieniem.

Konkrety to są z mojej strony. Od Ciebie żadnych nie chce.
Ja Cię proszę zastanów się chwile nad tym co do Ciebie piszę...

omfg ! jak to czytam to wierzyć mi się nie chce jak możecie być tak niemiłe;o ciekawe jak wy byście się czuły gdyby ten problem dotyczył was widać że nie macie pojęcia o tym jak to nazywacie 'diagnozowaniu'... moim zdaniem słusznie, że BigMovieFan pyta bo też przez to przechodziłam i rozumiem !

użytkownik usunięty
serenoma

Po pierwsze - nie jestem nie miła. Tylko dosadnie pisze, żeby się zastanowiła. Może któraś by w końcu przeczytała moje posty ze zrozumieniem?
Po drugie - Ty na pewno masz pojęcie o tym "diagnozowaniu się"? Też zrobiłaś to przez internet? Bardzo mądrze...
Po trzecie - nie masz pojęcia o tym czy ja mam pojęcie o tym czy nie. I czy mnie coś dotyczy czy nie.

ocenił(a) serial na 8

To wiec przestan mowic zle o innych. Jak dla Ciebie wszystko bylo takie latwe i proste to super, ale dla innych nie musi byc. Ale ja sie tu klocic nie chcem bo to sensu nie ma. Chcialam sie spytac tylko o pare informacji,a nie mowie ze bede homo bo to ktos mowi, tylko chcem sie upewnic, i moze czegos nowego dowiedziec jesli to wogole jest mozliwe :)

użytkownik usunięty
BigMovieFan

Jezu, następna co jak się jej coś dosadnie powie to płacze, że biją.
Widzę, ze żadna nic nie zrozumiała z moich postów, NIC
Właśnie Tobie wydaje się to takie łatwe i proste - nie upewnisz się przez internet, ba dobre rady i to że jedna z drugą Ci się wyspowiada też g Ci da.

użytkownik usunięty
BigMovieFan

Jak pisałam wcześniej odpuść sobie. Nikt nie mówił, że musisz się określać. Poczekaj, aż się sama zorientujesz "skąd się wie".
Jak na moje jeśli się kiedykolwiek dowiesz, to potrwa to z parę lat.

gorzej ! ja się już nie odzywam bo jeszcze mnie napadniesz i zakopiesz w lesie ;O

użytkownik usunięty

Exime, zaczynam podejrzewac, że tu siedzi banda głupiutkich chłopaczków koło 16 lat, bo lesbijki to raczej mają opinię inteligentnych i chyba by zrozumiały Twoje posty :D
Diagnoza internetowa dla BigMovie: nie jesteś zatem lesbijką.

użytkownik usunięty

I jeszcze ze mnie psychopatkę zrobiły...
Ja wiem, ze mnie czasem wychodzi złośliwość i anty-społeczność, ale agresywna nie jestem :P

Nie przeczytałam całego forum, ale oglądacie The L word na Foxliie ? A tak apropo, wszystkie les? Tak z ciekaweości :)

ocenił(a) serial na 6
Liil

ja oglądam, pierwszy raz dopiero. jestem bi

mysl_o_vitz

Omg!! Ja to juz dawno obejrzalam ten serial i czasami ogladam na foxlife ale za duzo juz czasu nie mam. Serial super. Tez juz przezywalam swoje co do danych momentow. Milo powspominac. A co do orientacji to jestem les. Ale na tym forum nie kazda :] Z ciekawosci tez inni ogladaja serial... Pozdrawiam :*

angie_89

Nie wszystkie serial przyciaga naprawd wiele osob,niezaleznie od orientacji i wlasnie to jest jego wielkim plusem :) pozdrawaiam

ocenił(a) serial na 10
acidd

Wydaje mi się że Katherine Moennig czyli Shane się ujawiła, czy coś takiego... XD 0:15
http://www.youtube.com/watch?v=vBimRDhlapY

alutkap

aaaha a je znacie?
http://f*ckyeahteamlauren.tumblr.com/
zamiast * ma być u

ocenił(a) serial na 6
alutkap

Nie wiem czemu, ale ciekawi mnie to bardzo, chcesz dać działający link nt?:)

ocenił(a) serial na 10
Redrum

http://www.youtube.com/watch?v=xV3_bbM1Lec
Mogło być tak, że się przesłyszałam :D

ocenił(a) serial na 6
alutkap

Tzn słyszę, że mówi ''I'm out", ale to jalkby nie dokańczała zdania po "Im out of here"...

ocenił(a) serial na 10
Redrum

Może i tak, ale zawsze można mieć nadzieję... ^^

ocenił(a) serial na 6
alutkap

Ja osobiście uważam, że ona raczej jest lesbijką, a po obejrzenie kilku wywiadów z nią mam wrażenie, że ona po prostu nie lubi etykietek, nie chce się "nazywać", jest kim jest. A biseksualna jest na pewno;) A jeśli nie to mój gejradar się popsuł;p

ocenił(a) serial na 10
Redrum

Toż proste, że jest- wszyscy to wiedzą to po co o tym głośno mówić :D A tak na serio, to zgadzam się z Tobą w 100% .

ocenił(a) serial na 10
acidd

Wyczytałam też gdzieś że Tasha (Rose Rollins) jest hetero.. I strasznie się zdziwiłam, taką piękną parę z Alice tworzyły, a ona to tak realistycznie wszystko odgrywała, jak lesbijka z doświadczeniem :D Najpiękniejsza ze wszystkich! Talice FOREVER <3

joasiunkia

Ja ten serial oglądam dopiero od 4 dni -.-. Nigdy o nim wcześniej nie słyszałam, może to przez to iż mam 17 lat. Najbardziej wkurzyło mnie to w serialu jak w 3 serii Dana już nie była z Alice, a pod koniec 3 jak Shane zostawiła Carmen. Trochę głupio zrobili bo naprawde to chyba najlepsze pary były w całym serialu według mnie. Również uważam, że aktorka grająca Shane jest lesbijką, można zauważyć to jak się wczuwa w scenach intymnych z kobietami. I szkoda wielka, że Sarah Shahi jest hetero ;((.

anetaswdn

wielka szkoda*

ocenił(a) serial na 10
anetaswdn

Oglądasz serial od 4 dni i już skończyłaś 3 sezon ?! Winszuję... XD

ocenił(a) serial na 10
alutkap

Hardcore :D Mi si strasznie 3 sezon ciągnął. Stanęłnam na przedostatnim odcinku i straciłam chęć na oglądanie :p Ale dalsze sezony skończyłam w tydzień.. nawet 4 odcinki dziennie xD