Wiem, że to własciwie nieistotne, ale ciekawi mnie jakiej orientacji są dziewczyny z The L Word?:)
Z tego co wiem, aktorka grająca Alice jest lesbijką, no i zastanawiam się nad Kate Moennig czyli Shane jest... Ona sie chyba nie przyznała, ale jak myślicie?? Fajnie jakby była "chociaż" bi ;)
"Skąd wiecie że jesteście Homoseksualne?"
A skąd heteroseksualni ludzie wiedzą, że są heteroseksualni?
To wygląda jakby jakiś prowokator chciał pociągnąć domniemane lesbijki do zwierzeń...
LOL pozdro dla kumatych :D dobrze go podejrzewałam, koleś najpierw wkleił tego posta na 1 stronie, a teraz truje dalej
^ O, Vesp pewnie zrozumiała mój pierwszy post - to jest, wbrew pozorom konkretna odpowiedź, która powinna dać do myślenia...
Pozdro dla kumatych.
Jasne, że zrozumiałam, bo to jest najlepsza i inteligentna odpowiedź :D ale BigMovie chce sobie poczytac opowieści domniemanych lesbijek o tym jak podkochiwały się w swoich koleżankach w wieku 15 lat i całowały w szkolnym schowku na szczotki ubrane w krótkie minispódniczki i krawaty :DDD
Witam :D haa w końcu dołącze się do dyskusji o tymże serialu, a dlaczego nie chcecie opowiedzieć ;> az tak strasznie to wyglądało? te "poczatki". specjalnie sobie aż konto zrobiłam, szok
Nie bądź frajerem, nie wiem czy znajdziesz na tym forum ze 3 lesbijki, ale jeśli są, to niech nie będą głupie i nie odpisują rzadnych zwierzeń facecikom, taką radę im dam.
Naprawde? Co za przypaly ... chcecie żebym wam udowodnicla czy cos? I wez tu sie czegos dowiedz od kogos jak na internecie nieczego nie ma, sa tylko jakies glupie gadania seksuologow .. a co mi z tego.. zreszta jakbym byla prowokatorem, to nie starala bym sie tak. Wiedz prosze o normalne odowiedzi ;)
Wow a z tym facetem, pochlebiacie mi :)
Jak macie jakies odpowiedzi stosowne a nie nie domowienia ze jestem 'facetem' to napiszcie na priva albo na forum lub gg 6103850.
Dała bym wam mojego facebook-a ale nie chcem ujawniac tozsamosci tzw dziewczynskiej, i niechce zeby jak kto to bedzie czytal znajomy to pomyslal niewiadomo co ..
A jak dalej nie wierzycie no coz nic nie zrobie .. mozecie jedynie zobaczyc na moje posty i moj profil na fb.
Pozdrawiam
" I wez tu sie czegos dowiedz od kogos jak na internecie nieczego nie ma, sa tylko jakies glupie gadania seksuologow."
Ty sobie żartujesz?
Pytasz o oznaki lesbijstwa (lol)? Chcesz się "zdiagnozować" (lol2)? I myślisz, że zrobisz to w pięć minut i przez internet (lol3)?
Koleżanki z forum po paru postach napiszą Ci "o to już coś znaczy, na bank jesteś lesbijka". Wyjdziesz na pole i wpadnie Ci w oko chłopak. Umarł w butach, bo przecież na internecie się "zdiagnozowałaś"...
Jeśli nie jesteś prowokator - to wiesz co, odpuść sobie. Nikt nie mówił, że musisz się określać. Poczekaj, aż się sama zorientujesz "skąd się wie".
A teraz, no wybacz, ale wygląda to jak prowokacja, bo okrętnie pytasz o takie rzeczy o jakich pisze Vesper. A konkrety - zlewasz.
Konkrety? Dalam juz wczesniej, ale jak mam cos jescze podac to nie ma sprawy, tylko powiedz co?
Jak inaczej mam sie 'zdiagnozować' jak mieszkam w malym miasteczko po pierwsze, a po 2 to nie chcem zostac tzw. zauwazona albo zeby mnie podejzewali przed faktem.
Ale exime dzieki za odpowiedz :)
Fajnie, to jeszcze postaraj się czytać moje posty ze zrozumieniem.
Konkrety to są z mojej strony. Od Ciebie żadnych nie chce.
Ja Cię proszę zastanów się chwile nad tym co do Ciebie piszę...
omfg ! jak to czytam to wierzyć mi się nie chce jak możecie być tak niemiłe;o ciekawe jak wy byście się czuły gdyby ten problem dotyczył was widać że nie macie pojęcia o tym jak to nazywacie 'diagnozowaniu'... moim zdaniem słusznie, że BigMovieFan pyta bo też przez to przechodziłam i rozumiem !
Po pierwsze - nie jestem nie miła. Tylko dosadnie pisze, żeby się zastanowiła. Może któraś by w końcu przeczytała moje posty ze zrozumieniem?
Po drugie - Ty na pewno masz pojęcie o tym "diagnozowaniu się"? Też zrobiłaś to przez internet? Bardzo mądrze...
Po trzecie - nie masz pojęcia o tym czy ja mam pojęcie o tym czy nie. I czy mnie coś dotyczy czy nie.
To wiec przestan mowic zle o innych. Jak dla Ciebie wszystko bylo takie latwe i proste to super, ale dla innych nie musi byc. Ale ja sie tu klocic nie chcem bo to sensu nie ma. Chcialam sie spytac tylko o pare informacji,a nie mowie ze bede homo bo to ktos mowi, tylko chcem sie upewnic, i moze czegos nowego dowiedziec jesli to wogole jest mozliwe :)
Jezu, następna co jak się jej coś dosadnie powie to płacze, że biją.
Widzę, ze żadna nic nie zrozumiała z moich postów, NIC
Właśnie Tobie wydaje się to takie łatwe i proste - nie upewnisz się przez internet, ba dobre rady i to że jedna z drugą Ci się wyspowiada też g Ci da.
Jak pisałam wcześniej odpuść sobie. Nikt nie mówił, że musisz się określać. Poczekaj, aż się sama zorientujesz "skąd się wie".
Jak na moje jeśli się kiedykolwiek dowiesz, to potrwa to z parę lat.
Exime, zaczynam podejrzewac, że tu siedzi banda głupiutkich chłopaczków koło 16 lat, bo lesbijki to raczej mają opinię inteligentnych i chyba by zrozumiały Twoje posty :D
Diagnoza internetowa dla BigMovie: nie jesteś zatem lesbijką.
I jeszcze ze mnie psychopatkę zrobiły...
Ja wiem, ze mnie czasem wychodzi złośliwość i anty-społeczność, ale agresywna nie jestem :P
Nie przeczytałam całego forum, ale oglądacie The L word na Foxliie ? A tak apropo, wszystkie les? Tak z ciekaweości :)
Omg!! Ja to juz dawno obejrzalam ten serial i czasami ogladam na foxlife ale za duzo juz czasu nie mam. Serial super. Tez juz przezywalam swoje co do danych momentow. Milo powspominac. A co do orientacji to jestem les. Ale na tym forum nie kazda :] Z ciekawosci tez inni ogladaja serial... Pozdrawiam :*
Nie wszystkie serial przyciaga naprawd wiele osob,niezaleznie od orientacji i wlasnie to jest jego wielkim plusem :) pozdrawaiam
Wydaje mi się że Katherine Moennig czyli Shane się ujawiła, czy coś takiego... XD 0:15
http://www.youtube.com/watch?v=vBimRDhlapY
http://www.youtube.com/watch?v=xV3_bbM1Lec
Mogło być tak, że się przesłyszałam :D
Tzn słyszę, że mówi ''I'm out", ale to jalkby nie dokańczała zdania po "Im out of here"...
Ja osobiście uważam, że ona raczej jest lesbijką, a po obejrzenie kilku wywiadów z nią mam wrażenie, że ona po prostu nie lubi etykietek, nie chce się "nazywać", jest kim jest. A biseksualna jest na pewno;) A jeśli nie to mój gejradar się popsuł;p
Toż proste, że jest- wszyscy to wiedzą to po co o tym głośno mówić :D A tak na serio, to zgadzam się z Tobą w 100% .
Wyczytałam też gdzieś że Tasha (Rose Rollins) jest hetero.. I strasznie się zdziwiłam, taką piękną parę z Alice tworzyły, a ona to tak realistycznie wszystko odgrywała, jak lesbijka z doświadczeniem :D Najpiękniejsza ze wszystkich! Talice FOREVER <3
Ja ten serial oglądam dopiero od 4 dni -.-. Nigdy o nim wcześniej nie słyszałam, może to przez to iż mam 17 lat. Najbardziej wkurzyło mnie to w serialu jak w 3 serii Dana już nie była z Alice, a pod koniec 3 jak Shane zostawiła Carmen. Trochę głupio zrobili bo naprawde to chyba najlepsze pary były w całym serialu według mnie. Również uważam, że aktorka grająca Shane jest lesbijką, można zauważyć to jak się wczuwa w scenach intymnych z kobietami. I szkoda wielka, że Sarah Shahi jest hetero ;((.