Witam.Mam prośbę.
Czy ktoś zna jakąś stronę, z której można pobrać wszystkie
sezony (odcinki) Sabriny? Bardzo mi na tym zależy, ponieważ
niektóre odcinki byłam zmuszona odpuścić m.in. szkoła :/
I proszę, aby odcinki były z lektorem polskim,
bo wszystkie jakie znajduję są po angielsku...
Niestety nigdzie w sieci nie spotkałem się z PolsratRipem tego serialu. Ale szczerze polecam uczyć się języka (nie opuszczać szkoły :-), bo proszę mi wierzyć, przez lektora Sabrina traci wiele uroku. Sabrinę w oryginale nie trudno znaleźć wystarczy użyć wyszukiwarki. (hi hi) A ja polecam www.rapidfind.org
Ohoho... W sieci oryginalnych Sabrin jest pełno, więc nie mam problemu xD
Ale u mnie w szkole niestety są podzielone osoby, które uczą się angielskiego i niemieckiego ja niestety uczę się właśnie niemieckiego i na angielski mogę liczyć tylko w liceum... ;)
Tylko chciałam powiedzieć, że znalazłam stronkę z odcinkami Sabriny po polsku.
Są zripowane z polsatu xD Jest to stronka z torrentami na prywatnym serwerze, więc trzeba się zarejestrować i dbać o dobre ratio, bo jak nie to kaput! xD
Jakby ktoś chciał to www.rstorrent.org.pl , i radziłabym się pośpieszyć, bo ta stronka jest na zaproszenia, ale akurat w czasie wakacji zrobili promocję, że każdy może tam sobie założyć konto i niewiadomo kiedy się skończy ;)
Sezony 1-6 zgrywane z Polsatu na rapidshare. Wpisz w google np: "sabrina teenage witch rapidshare" i wyskoczą polskie strony z linkami do odcinków. Dokładnego adresu tu chyba nie można podawać.