PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40611}

Sabrina, nastoletnia czarownica

Sabrina, the Teenage Witch
1996 - 2003
6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 33214
6,2 9 krytyków
Sabrina, nastoletnia czarownica
powrót do forum serialu Sabrina, nastoletnia czarownica

hej ! mam pytanie:
1. dlaczego Sabrina rozstała się z Joshem ?
2. co stało się z ciotkami ?
3. dlaczego ONE mieszkają w domu Sabriny ?
Nie oglądałam kilku odcinków i dlatego nie wiem :(
Z góry dzieki za odp.

BeacieQ

1.W pewnym odcinku Sabrina chcąc by ciocia Hilda znowu była szczęśliwa u boku nowo poznanego mężczyzny i wyszła za mąż, postanowiła, że odda własną miłość, by ją uszczęśliwić. Wtedy podeszło do niej 3. chłopaków: jakiś kelner, Josh i Harvey. Cała trójka powiedziała "Sabrina opuszczamy Cię, bo wyjeżdżamy" i każdy z nich mówił, że gdzieś tam jedzie. Ciocia Zelda oddała swoją postać dorosłą by bratanica mogła żyć w miłości. Dzięki temu Harvey został w Wesbridge, Bostonie. Josha jednak nie było. I podobnie jak z Milesem nie wyjaśniono jego odejścia. Przypuszczam, ze wyjechał do Europy, bo to było jego marzenie.

2. Jak przed chwilą pisałam ciocia Zelda znowu stała się małą dziewczynką, by Sabrina mogła spokojnie żyć. Wraz z ciocią Hildą gdzieś wyjechały, chyba do Niemiec. Ponownie pojawią się w ostatnim odcinku serialu (będzie on w ten czwartek) na ślubie Sabriny. Ciocia Hilda i Zelda, która przybrała postać świeczki, trzymanej przez siostrę, ale ważne, że była. Niestety nie rozgryzłam jeszcze, czy ciocia Zelda już zawsze będzie malą dziewczynką albo świeczką. Dowiemy się być może tego w odcinku ostatnim (przypominam ponownie 19.02.09r).

3. Skoro ciotki wyjechały, a mieszkanie w collegu dobiegło końca, Sabrina, Roxie i Morgan zajęły ich dom, zmieniając nieco kolory ścian i meble. Dom mieści się w Wesbridge, a to miasteczko wchodzi w skład stanu Boston.

P_Halliwell

* Przepraszam miało być "Wesbridge, a to miasteczko wchodzi w skład miasta Boston"