PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=740115}
6,6 655  ocen
6,6 10 1 655
Saints & Strangers
powrót do forum serialu Saints & Strangers

Serial oglądałem na netflixie:) Zaskoczyło mnie, gdy po drugim odciunku okazało się, iż to już koniec (nie sprawdziłem od razu, że to tak krotki serial, a wlasciwie film dwu-odcinkowy)... Sam film bardzo fajny, oddawał doskonale klimat. Jedynie mało realna wydawała mi się koncówka filmu ... Jak niby namierzyli ich miasteczko (ci co oglądali wiedzą o co chodzi, bo nie chce spoilerowac)...

Ogolnie polecam

ocenił(a) serial na 3
kogito

Cywilizacyjna, europejska dzicz lat 20-tych XVII wieku niosąc słowo boże dociera do, współczesnej mu, cywilizacji Ameryki północnej. Jakie to szczęście, że cywilizacja chińska, mimo epokowego wynalazku jakim był proch nie zmiotła z powierzchni ziemi ludów Euroazji tworząc rezerwaty z zapitymi białasami - 3/10 !!!

ocenił(a) serial na 8
kogito

Cholera. Ściągnąłem z neta i obejrzałem jeden odcinek, a ty mi mówisz, że w 2x lepszej jakości mam go na netflixie ;)

ocenił(a) serial na 8
kogito

Co najmniej dwa statki tam dotarły i wróciły do Anglii, mapy już wtedy potrafili robić. Ponoć mapę tej zatoki mieli już wcześniej, przed założeniem kolonii, ktoś te choroby, które zabiły całe plemię musiał tam dostarczyć.