jejku jakie pytanie taka odpowiedź. To, że ci 10 osób napisze, że jest fajny i warto oglądać nie oznacza, że się tobie też spodoba. Podobnie gdyby 10 osób napisało, że jest beznadziejny i szkoda czasu nie oznacza, że akurat tobie by się też nie spodobał. Przecież to jest mocno subiektywna ocena, dlatego zawsze mnie rozwalają pytania tego typu.
2ga liga seriali ale wciąż jest warty uwagi.;)
Ma ciekawy klimacik, myślę że może Ci się spodobać.;)
wg mnie nie warto, po pierwszym odcinku było wow, na 3 już przewijałam.
Polecam Penny http://www.filmweb.pl/serial/Penny+Dreadful-2014-679417
hej, może polecisz jakiś serial, bo nie chce mi się już grzebac, zaczęłam oglądac od niedawna seriale, a widze, że możesz miec podobny gust. PD bardzo mi się podobał, podobnie jak PeakyBlinders, True Detective, czy Orphan Black. Milo by było coś jeszcze fajnego obejrzec. Do Salem jakoś mnie nie ciągnie. :) Pozdrawiam,
a w jakim chcesz klimacie?
Bo oglądam dużo i czasami różne, powiesz do czego podobne to będzie łatwiej ;)
Na klimat jestem prawie całkowicie otwarta, Polityczne mnie słabo pociągają jedynie. I nie przepadam za formułą tasiemcową. Lubie ciągłość historii. Podobnie jak w serialach które już wymieniłam.
Moim zdaniem warto obejrzeć. Może kilka pierwszych odcinków nie powala, ale dalej już jest ciekawiej i się dzieje.
Drugi sezon będzie na pewno, jest już zapowiedziany :)
potwierdzam- im dalej, tym lepiej.
sezon 2 będzie na 100%- finał sezonu 1 zostawił sporo niedokończonych starych i nowych wątków więc nie ma obaw, że zabraknie im pomysłu
generalnie Salem to według mnie najlepszy serial tego typu- trochę mroczniejszy i dojrzalszy niż inne, bez niepotrzebnego epatowania seksem na prawo i lewo (jak np. True Blood)