PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=695610}

Salem

2014 - 2017
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12006
6,5 2 krytyków
Salem
powrót do forum serialu Salem
MrsVampire

A skąd my mamy wiedzieć czy Ci się spodoba?

Fiu_fiu_being

jeju jaka głupia odpowiedz pytam czy warto oglądać . Czy jest fajny ?

MrsVampire

jejku jakie pytanie taka odpowiedź. To, że ci 10 osób napisze, że jest fajny i warto oglądać nie oznacza, że się tobie też spodoba. Podobnie gdyby 10 osób napisało, że jest beznadziejny i szkoda czasu nie oznacza, że akurat tobie by się też nie spodobał. Przecież to jest mocno subiektywna ocena, dlatego zawsze mnie rozwalają pytania tego typu.

ocenił(a) serial na 7
MrsVampire

2ga liga seriali ale wciąż jest warty uwagi.;)
Ma ciekawy klimacik, myślę że może Ci się spodobać.;)

MrsVampire

POWINNY być kolejne sezony...czy będą nie wiadomo

MrsVampire

wg mnie nie warto, po pierwszym odcinku było wow, na 3 już przewijałam.
Polecam Penny http://www.filmweb.pl/serial/Penny+Dreadful-2014-679417

komercyjna

hej, może polecisz jakiś serial, bo nie chce mi się już grzebac, zaczęłam oglądac od niedawna seriale, a widze, że możesz miec podobny gust. PD bardzo mi się podobał, podobnie jak PeakyBlinders, True Detective, czy Orphan Black. Milo by było coś jeszcze fajnego obejrzec. Do Salem jakoś mnie nie ciągnie. :) Pozdrawiam,

animahill

a w jakim chcesz klimacie?
Bo oglądam dużo i czasami różne, powiesz do czego podobne to będzie łatwiej ;)

komercyjna

Na klimat jestem prawie całkowicie otwarta, Polityczne mnie słabo pociągają jedynie. I nie przepadam za formułą tasiemcową. Lubie ciągłość historii. Podobnie jak w serialach które już wymieniłam.

ocenił(a) serial na 8
MrsVampire

Moim zdaniem warto obejrzeć. Może kilka pierwszych odcinków nie powala, ale dalej już jest ciekawiej i się dzieje.
Drugi sezon będzie na pewno, jest już zapowiedziany :)

ocenił(a) serial na 7
ulka96

potwierdzam- im dalej, tym lepiej.
sezon 2 będzie na 100%- finał sezonu 1 zostawił sporo niedokończonych starych i nowych wątków więc nie ma obaw, że zabraknie im pomysłu
generalnie Salem to według mnie najlepszy serial tego typu- trochę mroczniejszy i dojrzalszy niż inne, bez niepotrzebnego epatowania seksem na prawo i lewo (jak np. True Blood)