PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703669}
5,4 2,4 tys. ocen
5,4 10 1 2406

Sama słodycz
powrót do forum serialu Sama słodycz

Co sądzicie o zakończeniu serialu,które ma nastąpić ?
Ja osobiście trochę żałuje,bo serial ostatnio zaczął mnie "wciągać". Chętnie zobaczyłabym dalsze losy bohaterów. ;)

Ola1248

Ja najpierw zabierałem się za ovlądajie tego serialu... mówiłem "gra tam Adamczyk to musze obejrzeć". Ale dałem ciała - teraz od wczoraj obejrzałem wszystkie aktualnie odcinki i żal by mi było zakończenia go na tym jednym sezonie.

Ola1248

Ja się cieszę, bo tak dennego serialu dawno nie nakręcono.

Ola1248

Wielka szkoda, chciałabym zobaczyć jak potoczą się dalsze perypetie bohaterów :)

Ola1248

To jest jedyny polski serial jaki oglądam od lat... chyba od 13 posterunku:p
Jest lekki i zabawny, motyw "harem" bardzo mi się podoba - to chyba nowość w rodzimych produkcjach?
Czy chciałbym by był drugi sezon? Hmm... Trudne pytanie. Wolę dobrze zrealizowane seriale jedno sezonowe, niż ciągnące się w nieskończoność tasiemce, które z każdym odcinkiem są coraz gorsze.
Na razie obejrzałem 10 odcinek (były lepsze) i trudno mi sobie wyobrazić jakiś Wielki Finał na 13 odcinku.

Liczyłbym na wielką miłość pomiędzy naszym głównym amantem a Marianną - ech, jaka ona jest słodka (szkoda że takie kobiety nie istnieją).
Przydałaby się też sprawa sądowa która daje mu opiekę nad dzieckiem (aby dopełnić sens serialu - mimo że bachor irytujący i wredny - ale przy takiej matce to i tak aniołek:p). I by przy okazji wyszła mroczna przeszłość Dziubka o której mówiła Janinka.
Albo i dwie sprawy, by i Marianna mogła wreszcie się uwolnić od zastraszającego ją ex - strasznie toksyczny typ (w 10 odc myślałem że "zaprzyjaźnią się z nim ci motocykliści":d)
Przydałby się jakiś miły facet dla pani psycholog, bo też jej się należy coś od życia;)
No nie da się tego zrobić w 3 odcinki:p

Ale może będą też z tego jakieś plusy końca serialu - np scenarzyści nie zdążą zrobić z Osy pedzia! (co zapewne by się stało, bo homo w serialu być przeto musi - inaczej byłyby protesty. A kto jak nie przystojny delikatny fryzjer? - wyobraźnia naszych scenarzystów nie jest mocną stroną, a stereotyp jest pod ręką;) )

Poczekamy, zobaczymy...
Jak będzie ładny finał, to serial ugra u mnie 7:)