PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703669}
5,4 2,4 tys. ocen
5,4 10 1 2405
Sama słodycz
powrót do forum serialu Sama słodycz

Nie ma gorszej postaci

ocenił(a) serial na 5
jano37

Dlaczego?

ocenił(a) serial na 1
Gubio

Na przykład jak walnęła Radzia, on padł, a ona mówi "O rany! Chyba go zabiłam!". Beznadzieja

ocenił(a) serial na 5
jano37

Dokładnie. Nie wiem czy to wina aktorki czy roli, ale strasznie zniechęca do oglądania dalej.

jano37

Najbardziej beznadziejna w tym serialu to jest Roma Gąsiorowska, aktorka od zawsze beznadziejna, rola w serialu beznadziejna ale czemu tu się dziwić skoro serial jest beznadziejny choć przyznam szczerze zapowiadał się całkiem fajnie.

ocenił(a) serial na 8
jano37

mnie się ten serial podoba, marianna z wyglądu też, ale w pewnym momencie zauważyłam, że ona gra jak takie dziecko w szkolnym teatrzyku.. dziwnie mocno widać, że ona wypowiada swą wyuczoną rolę...tak nienaturalnie.. jak np. mowi do Tajfuna.. "dziadku." "dlaczego ty mi to zawsze robisz?! " tak dziwnie jakoś to mówi..... a roma jest okej, ale w tym serialu ma okropną rolę i denerwuje mnie jak ją oglądam

ocenił(a) serial na 9
Cassies

ja bardzo lubię Romę Gąsiorowską i ma ona wiele fajnych ról, no ale niestety w tym serialu też mi się nie podoba. Już lepsza ta Marianna, chociaż również nie zachwyca, szczególnie gra aktorska. Ja polubiłam tą Gosię i Wiktora. :)

ocenił(a) serial na 6
anetka5000

A mnie najbardziej podoba się ,,Pani Doktor", czyli psychoterapeutka.