też sie nad tym zastanawiałam. Pewnie dlatego, że serial jest tych samych twórców, co "Przepis na życie". Polecam na tvn player jest już dostępny. Nie jest jakiś szalenie wspaniały, ale pewnie będzie stanowił dobry wypełniacz czasu ;)
Właśnie dlatego tu zajrzałam. Żeby dodać w tej sprawie komentarz. Jako człowiek nic do niego nie mam, ale mi nie pasuje do tej roli singla, który wpada w oko swoim studentkom i przyprawia o szybsze bicie serca asystentkę.
Do osoby Piotra Adamczyka nic do niego nie mam, ale mi nie pasuje do tej roli singla, który wpada w oko swoim studentkom i przyprawia o szybsze bicie serca asystentkę.
ja też nic nie mam do niego, bo jest na prawde dobrym aktorem ale ostatnio wszedzie go pełno, dopiero skonczyl się serial Przepis na życie, w którym grał a tu znowu on...
Musi dorobić, w reklamie mało płacą :D.
Smieje się, gdy widze Adamczyka z matką, jak w Przepisie Andrew i pani Nutka :D:DD:
moim zdaniem gra świetnie, dobry aktor i sprawdza się w tej roli! serial sympatyczny i niegłupi, dobrze zrealizowany!
A ja uwielbiam Adamczyka ,jest swietnym aktorem jak dla mnie to moglby grac w kazdym filmie lub serialu :)