PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703669}
5,4 2,4 tys. ocen
5,4 10 1 2406

Sama słodycz
powrót do forum serialu Sama słodycz

dlaczego znowu Adamczyk...

Aselka

też sie nad tym zastanawiałam. Pewnie dlatego, że serial jest tych samych twórców, co "Przepis na życie". Polecam na tvn player jest już dostępny. Nie jest jakiś szalenie wspaniały, ale pewnie będzie stanowił dobry wypełniacz czasu ;)

jadzka18_fw

Sympatyczny, na taki luźniejszy wieczór.

Aselka

Właśnie dlatego tu zajrzałam. Żeby dodać w tej sprawie komentarz. Jako człowiek nic do niego nie mam, ale mi nie pasuje do tej roli singla, który wpada w oko swoim studentkom i przyprawia o szybsze bicie serca asystentkę.

kapelczar

Do osoby Piotra Adamczyka nic do niego nie mam, ale mi nie pasuje do tej roli singla, który wpada w oko swoim studentkom i przyprawia o szybsze bicie serca asystentkę.

kapelczar

ja też nic nie mam do niego, bo jest na prawde dobrym aktorem ale ostatnio wszedzie go pełno, dopiero skonczyl się serial Przepis na życie, w którym grał a tu znowu on...

Aselka

uważaj jak będziesz otwierać lodówkę to żeby stamtąd nie wyskoczył :))

Reznik

już się boje otwierać :-D

Aselka

Musi dorobić, w reklamie mało płacą :D.

Smieje się, gdy widze Adamczyka z matką, jak w Przepisie Andrew i pani Nutka :D:DD:

Aselka

moim zdaniem gra świetnie, dobry aktor i sprawdza się w tej roli! serial sympatyczny i niegłupi, dobrze zrealizowany!

milenasy

A ja uwielbiam Adamczyka ,jest swietnym aktorem jak dla mnie to moglby grac w kazdym filmie lub serialu :)

agnes0074

bo jest świetny i w każdej roli inny, nie wiem skad ten wieczny hejt! dobry aktor, niech gra, a nie jakieś mroczki i muchy