Szok przecież samo życie na starym filmweb była o wiele wyższa ocena nie wiem jaka ale nie wiem czy nie powyżej średniej dobrej a tu ocena słaba nie przypominam sobie aby taka ocena była od początku szok ale i tak lubię samo życie ta ocena jest niesprawiedliwa nie mowie że to film rewelacyjny może nie dla wszystkich ale na pewno ocena 2.8 jest przesadzona ja kogoś wcześniej zgadzałem się z opiniami tutaj ocena odwieciedlała prawdę oceny a teraz tak film słaby okazuje się dobrym filmem a dobry nie beznadziejny .Oczywiście wchodzi nasza iwidualność to co podoba sie 10 osobom nie musi nam się spodobac i może być na odwrót chociaż muszę się zgodzić co do filmu Kochanie jestem w ciąży film uchodzi taki poniżej normy i po ogladnięciu go taki jest ale nie zgodzę się z samym życiem .
Z bardzo dobrego serialu przez te wszystkie lata stał się beznadziejny, a ludzie nie potrafią ocenić produkcji od początku do końca. Zanotowali w mózgownicy, że serial zaliczył ogromny upadek, więc należą się słabe oceny. Ja dałem 5, ponieważ na początku była w nim świeżość, bardzo dobre aktorstwo, napięcie. Po latach to wszystko zaprzepaścili (choć aktorzy grali nieźle do końca). Szkoda, bo byłby świetną alternatywą dla beznadziejnej "Pierwszej miłości" czy "M jak miłość".